Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid In Rio 2016

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2012, 07:35 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 1,426
Default Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Does somebody knows how to remove it ?
Ive installed i think the last version that can be downloaded from here :

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download

Today im gonna change the Data Excecution Erros state to see what happen..
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Ati Radeon R5 230a
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Digi003 mixer - Protools 10\12 bundle - Driver 8.0.4b
Avalon 2022 - Octane 8
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-2012, 01:20 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 1,426
Default Re: Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Ahh ...cant get it to work beyond that error ... i made a lot of troubleshotting with no luck ...anyone ??

I love this windows a LOT of at least this preview ....its really good ..
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Ati Radeon R5 230a
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Digi003 mixer - Protools 10\12 bundle - Driver 8.0.4b
Avalon 2022 - Octane 8
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
  #3  
Old 09-10-2012, 04:17 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,117
Default Re: Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Remember it is still a limited, crippled version of W8 that is publicly released.I would look at shutting of any networking capabilities and Video card drivers
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 2pre

Intel I7 3930k
Gigabyte x79 UD5
16 GB g skill ddr 3 1600
Nvidia 640
W7\W10 64
Reply With Quote
  #4  
Old 09-10-2012, 04:33 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 1,426
Default Re: Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Quote:
Originally Posted by guitardom View Post
Remember it is still a limited, crippled version of W8 that is publicly released.I would look at shutting of any networking capabilities and Video card drivers

Thanks im going to look at that ...
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Ati Radeon R5 230a
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Digi003 mixer - Protools 10\12 bundle - Driver 8.0.4b
Avalon 2022 - Octane 8
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-2012, 04:34 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,117
Default Re: Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Quote:
Originally Posted by jeam25 View Post
Thanks im going to look at that ...
There are not supposed to be any major changes from the beta, but they are still there. I would suspect driver support is going to be an issue for the first 6 months to a year from most software developers.
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 2pre

Intel I7 3930k
Gigabyte x79 UD5
16 GB g skill ddr 3 1600
Nvidia 640
W7\W10 64
Reply With Quote
  #6  
Old 10-12-2012, 09:21 AM
JamesClark1991 JamesClark1991 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: wales
Posts: 82
Default Re: Windows 8 Protools 10.2 and dae -9514

Did you ever get past this? I'm stuck on it on W8 Release Preview
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solution to the error -9514 on Windows 8 (memory / cache / DAE buffer) PySikE Pro Tools Software (Win) 16 01-09-2015 06:06 PM
DAE Buffer -9514 gallsey Pro Tools Software (Win) 4 05-27-2013 01:32 PM
Error -9514 with ProTools 10.3.4 on win 8 hattom Pro Tools Software (Win) 2 03-20-2013 06:55 AM
Pro Tools 10 on Windows 8 (error 9514) raoul.14@live.com Pro Tools Software (Win) 9 11-08-2012 02:32 PM
Windows 8 Release Preview 8400 DAE 9514 Problems TheBinnaries Pro Tools Software (Win) 3 10-19-2012 08:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com