Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 10 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2012, 05:58 PM
Danny Winn Danny Winn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Albuquerque USA
Posts: 33
Default iLok ID number? How do I know what it is?

I'm trying to download some trial software that requires my Ilok id number. I bought protools 10 about a month ago and registered it so the Ilok would work but I have no idea what the 2 sets of Ilok ID numbers are that the downoload is asking for.

Any ideas?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2012, 07:09 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 27,264
Default Re: Ilok ID number? How do I know what it is?

Usually, demo software is looking for your iLok ID so they can deposit a temp license into your iLok account, which you then download to your iLok. Try the name you use to log onto your iLok account.
__________________
Gigabyte GA-EX58A-UD3R, Intel i7 950, 12 gig Corsair DDR3, PNY GeForce 210, HD/Native, HD IO, 192 IO, PT10HD, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Focusrite and Midas..............................
http://www.myspace.com/cswstudio
www.capricornsoundworks.com

The cool thing about digital is; there's 4 ways to do everything. The bad thing about digital is; there's 4 ways to...........

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2012, 07:33 PM
Danny Winn Danny Winn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Albuquerque USA
Posts: 33
Default Re: Ilok ID number? How do I know what it is?

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Usually, demo software is looking for your iLok ID so they can deposit a temp license into your iLok account, which you then download to your iLok. Try the name you use to log onto your iLok account.
Hey Albee, yeah thats the problem, I dont remember ever logging into Ilok.com. I registered pro tools but I have no recolection of Ilok. And when I enter my 2 different email addresses it does not recognize either. I registered Protools from the Avid site. So I'm not sure what to do next.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-24-2012, 12:36 AM
Obsidian Dragon Obsidian Dragon is online now
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,590
Default Re: Ilok ID number? How do I know what it is?

Well, I would try and give customer service at iLok a call to see if they can help you. Nobody here will be able to tell you your iLok ID.
__________________
Obsidian Dragon
Mac Pro (8 Core) - OSX 10.8.5, 15" Macbook Pro I7 - OSX 10.8.5
[Test System: 15" Macbook Pro (C2D) - OSX 10.10]
Digi002R, Mbox2Mini, Eleven Rack/ERXP, Focusrite Liquid Saffire 56
Command|8 Control Surface
Protools 10.3.9 & Protools 11.2.1 Coinstalled, Instrument Expansion Pack, iLok2
Reply With Quote
  #5  
Old 08-24-2012, 07:37 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,085
Default

You must have at least once logged in to your iLok account. Somehow the license must have landed on your dongle, right?
If you don't remember your ID, it's like Obsidian Dragon says - noone here can help you.
__________________
- Core i7 3930k [4GHz]
- 32GB RAM
- OSX 10.8.4

DVerb Score: 708 (PT 10.3.2)
---
- Pro Tools HDN 11.1 + 10.3.8
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24
- Video Satellite LE on MacMini Core i5 (2011) [PT 11]
- Blackmagic Design Intensity Shuttle Thunderbolt
Reply With Quote
  #6  
Old 08-24-2012, 08:53 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 32,325
Post Re: iLok ID number? How do I know what it is?

Quote:
Originally Posted by Danny Winn View Post
I dont remember ever logging into Ilok.com. I registered pro tools but I have no recolection of Ilok. And when I enter my 2 different email addresses it does not recognize either. I registered Protools from the Avid site. So I'm not sure what to do next.
The User ID is what you use to Sign In at ilok.com.

If you don't know your User ID, please click the "Forgot password or User ID?" link at ilok.com.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Pro Tools 11 FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Number of licenses to download exceeds available space on selected iLok crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 04-06-2011 10:57 AM
Transfer iLok auth. from old iLok to new 003 factory iLok? lamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-20-2007 07:05 PM
Sony Ilok/Serial Number question.. Ru_C Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-05-2007 05:03 PM
serial number / ilok - I'm lost Nils Groth Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-17-2006 04:46 PM
iTune blues: Number nine. Number nine. Number nine. shaggy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-31-2001 09:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com