Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2012, 07:51 PM
jmbtexas jmbtexas is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Austin, Texas
Posts: 42
Default How do I use a plugin?

Hi,

I downloaded a demo of Waves CLA Vocals plugin, and it was installed, but I don't know where it is or how to open it in Pro Tools.

I don't see any "plugin" menu option in Pro Tools.

Any advice would be much appreciated.

Thanks,

Jeff
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2012, 08:01 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,755
Default Re: How do I use a plugin?

You go to the Mix window in Protools, and on your audio track (if you don't have one, create one), near the top, is spaces for inserts, you click on one of those spaces, and it will give you a choice for plugins, and then you drag your mouse to the different categories (this one might show up under "other"), and you will locate it there.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-2012, 08:19 PM
jmbtexas jmbtexas is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Austin, Texas
Posts: 42
Default Re: How do I use a plugin?

Hi,

nst7. Ok, I found the plug in option in the mix window, but I don't see the Waves CLA Vocal plugin anywhere on any menu option, including "other."

Any ideas on how to get it to show up?

Thanks,

Jeff
Reply With Quote
  #4  
Old 04-02-2012, 08:27 PM
jmbtexas jmbtexas is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Austin, Texas
Posts: 42
Default Re: How do I use a plugin?

Ok, I see it now. I had to do activate something else from Waves after the install. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mega plugin deals!! Slate, plugin alliance etc crizdee AAX Plug-ins 3 02-06-2014 12:03 PM
Automation, Plugin, write-to-all-enabled, but only for the currently targeted Plugin joachim Pro Tools 10 Discussion 3 07-11-2012 09:48 AM
v control (v2) plugin encoder cannot instantiate plugin screen in PT10.0.1 klyg Artist Series 2 02-29-2012 11:50 PM
Plugin Management or Selectable Plugin Sets ?? Lizardpoint Pro Tools Software (Mac) 2 04-01-2011 01:52 AM
Vocal plugin needed to change voice, what is the best plugin Logicdance Digidesign Hardware & Software 0 03-13-2007 04:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com