Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information









Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Aspera DigiDelivery

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2012, 04:34 PM
RhodesB3 RhodesB3 is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Topanga, CA
Posts: 44
Default Ethernet port #1 not working / lighting up

Hello,

Anyone have any ideas for resolving an issue with my DigiDelivery server? I am able to log in using port 2 with no problem. When I connect a cat5 cable to port 1, it does not light up. I've tried cables that I know work etc.. any thoughts???
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2012, 04:35 AM
Pythagor Pythagor is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moscow Russia
Posts: 206
Default Re: Ethernet port #1 not working / lighting up

Sounds as HW problem. You should probably write down your server current IP address somewhere to be able to login.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there a way of checking the Ethernet port is working? curvemusic Artist Series 0 02-27-2014 12:02 AM
Artist Control v2 -PC with 1 ethernet port Swurveman Artist Series 2 05-07-2012 02:22 PM
Ethernet port 2 Frank Kruse Artist Series 11 01-30-2012 02:41 AM
MC Control Ethernet port issue RuffinMedia Artist Series 2 02-03-2011 05:44 PM
C24 Ethernet port quit.. please help! Surth ICON & C|24 1 07-22-2006 04:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com