Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-21-2011, 10:06 AM
Arkadi Arkadi is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Glendale CA
Posts: 36
Default PT 10 offline or 'fast bounce'?

I have to ask - Does PT have offline or 'fast bounce' options. This is the main feature I've been waiting for.
Thanks so much
Reply With Quote
  #2  
Old 10-21-2011, 10:07 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,392
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

No
Reply With Quote
  #3  
Old 10-21-2011, 12:31 PM
wertt wertt is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 44
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

this is the one and only feature that would justify an upgrade from me. the last several version of protools have included one worthwhile feature per update (elastic time with 8, delay compensation with 9...and opening up the hardware options which will be nice down the road). this one seems like a $300 upgrade with a few minor tweaks. what i need:

1) offline bouncing
2) a 64 bit application

it's getting real old spending an hour bouncing down rough mixes at the end of the day and watching my clients outpace my workflow in garage band.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-21-2011, 01:23 PM
fender747 fender747 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 16
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

has anyone tried pro tools 10 with native instruments of waves?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-21-2011, 03:56 PM
Dave Lang Dave Lang is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 621
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

"this is the one and only feature that would justify an upgrade from me"

+10000

I don't understand what the f@E@#ing problem is with Avid on this issue.

Jeebus.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-21-2011, 03:58 PM
Pherson Pherson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by fender747 View Post
has anyone tried pro tools 10 with native instruments of waves?
Yep, works like a charm!
Reply With Quote
  #7  
Old 10-21-2011, 04:02 PM
Dave Lang Dave Lang is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 621
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

such a drag that this software can't do the following things for me

- band is recording rehearsals - wants quick disc to take home till next time
- band is selling recordings of the gig after the gig
- bouncing a score out of some notation software and you wanna put some empty space at the beginning of the files before you distribute them

and on and on and on and on and on since the 1990s..................
Reply With Quote
  #8  
Old 10-21-2011, 04:05 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

you can do 1 and 2 easily using busses and recording to a mix track at the same time
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #9  
Old 10-21-2011, 04:48 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,200
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

The way the Avid plugins process in real time is the reason why real time bounce is off the menu. The fact that 10 supports TDM, RTAS and AAX plugins is great, better that than make the whole RTAS/TDM architecture redundant overnight IMHO.
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #10  
Old 10-21-2011, 07:00 PM
Arkadi Arkadi is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Glendale CA
Posts: 36
Default Re: PT 10 offline or 'fast bounce'?

Super Bummer. Guess I'll stop by and check again when PT 11 is realized, or 12, or 13, etc...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
offline bounce different than realtime bounce grant howarth Pro Tools 11 8 12-08-2013 09:29 PM
OK, but seriously, OFFLINE BOUNCE! Kris75 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 120 04-09-2013 06:55 AM
Offline bounce spyfly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-21-2007 12:50 PM
offline bounce? danielfre 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-28-2006 02:04 PM
Offline Bounce? bboiii 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-12-2005 02:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com