Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information









Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2011, 11:55 PM
kverse kverse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Default Original Mbox 1 on Windows 7

Does the original Mbox work on Windows 7?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2011, 08:30 AM
sunburst79's Avatar
sunburst79 sunburst79 is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,787
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

Quote:
Originally Posted by kverse View Post
Does the original Mbox work on Windows 7?
No. The product is discontinued and there are no Win 7 drivers.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2011, 03:37 AM
0064 0064 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Billesholm Sweden
Posts: 6
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

Well, I have succeded to get my Mbox 1 to work with PT 8.0.1 in windows 7. What I did was that I installed Core driver 7,4 http://avid.custkb.com/avid/app/self...p?DocId=355067 then I installed PT, and it worked.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-05-2011, 04:09 PM
Craig F's Avatar
Craig F Craig F is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2000
Location: LA, CA
Posts: 10,585
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

a) is it stable?
b) if you have problems Tech support will tell you "sorry we don't support that, now pay for the support call"
__________________
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We are not mind readers: Help Us Help You


"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #5  
Old 08-05-2011, 04:15 PM
0064 0064 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Billesholm Sweden
Posts: 6
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

I must say that I am supprised howe well it is going, I have playing arround all day and its working well,

//Christian
Sweden
Reply With Quote
  #6  
Old 08-05-2011, 05:07 PM
0064 0064 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Billesholm Sweden
Posts: 6
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

I wanted to add my REASON to my computer, so I was forced to download ASIO driver from AVID http://archive.digidesign.com/download/asio/
after that I could start my REASON!
//Christian
Reply With Quote
  #7  
Old 01-03-2013, 11:06 AM
zolko zolko is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Poland
Posts: 81
Default Re: Original Mbox 1 on Windows 7

Can anybody give instruction how to install Mbox under Win7 64bit? I was trying to do that with no success it should be legal Well, I succeeded installing usb-audio.com driver but usable latencies are far to high.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Original Mbox on Windows 7 xeshaka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-19-2010 10:21 PM
Original Mbox not installing on windows amac84 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-17-2010 11:08 AM
Windows 7, Pro Tools LE 8.0 and Original MBox. Is it possible? RuffinMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 12-29-2009 07:53 PM
Original MBox with Windows Vista or Windows 7 JoshuaD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-16-2009 07:57 AM
Original MBox on Windows Vista or Windows 7 JoshuaD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-16-2009 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com