Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-18-2010, 12:43 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,442
Default DAE Error 35 & 22

What's going on today? I have a session that I'm working on and keep getting these errors. Can't play back anything. Tried making a new session, importing/copying tracks, nothing. Consoidated all regions and edits, nothing.

Eventually saved a copy in, that seemed to fix it. Never seen this before, any ideas why it's happening?

PT9HD. Mac Pro dual 2.66

Thanks,
Sig
Reply With Quote
  #2  
Old 12-18-2010, 12:48 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,442
Default Re: DAE Error 35 & 22

Actually, no. Now every single session on this entire hard drive is giving me these messages...

What happened?? I'm gonna try Diskwarrior on the drive.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2010, 12:57 PM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,442
Default Re: DAE Error 35 & 22

DW seems to have fixed it, no clue what went wrong. Any ideas on what these errors mean?

Thanks!
Sig
Reply With Quote
  #4  
Old 12-19-2010, 07:25 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,549
Default Re: DAE Error 35 & 22

Quote:
Originally Posted by Siegfried Meier View Post
Any ideas on what these errors mean?
Hi,

It usually means back-up the drive ASAP


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-20-2010, 07:24 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,442
Default Re: DAE Error 35 & 22

Really?? Where do you have this information? Is it official? I've run tests on the drive, as well I run SMARTReporter, nothing shows up...
Reply With Quote
  #6  
Old 01-13-2011, 05:02 PM
vanfnord vanfnord is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Lucerne
Posts: 1
Default Re: DAE Error 35 & 22

Quote:
Originally Posted by Siegfried Meier View Post
DW seems to have fixed it, no clue what went wrong. Any ideas on what these errors mean?

Thanks!
Sig
Hey, I'm experiencing the same problem with pro tools 9 and 2 m-audio profire 2626... can you tell what "DW" is or how you solved that problem?

this error is trying to get our album recording stuck...

thanks!
Sergio
Reply With Quote
  #7  
Old 01-13-2011, 05:53 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: DAE Error 35 & 22

I would assume DiskWarrior
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #8  
Old 11-07-2011, 10:28 AM
lapieuvre lapieuvre is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 45
Default Re: DAE Error 35 & 22

Posted eslewhere on the same problem, I tried Disk Warrior, without success. If I copy the file to another drive, then it works. The drive is brand new... maybe it's a defective one?
Reply With Quote
  #9  
Old 12-01-2011, 08:18 AM
yubmich yubmich is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default Re: DAE Error 35 & 22

I Think i found a way to fix it :
I copy the audio files (2 for me - one for L one for R) witch is concern by the the error on the destop, and re-copy this same files on the audio files folder.
I overwrite the original files that makes the error.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-16-2012, 08:05 AM
henningaround henningaround is online now
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Cologne, Germany
Posts: 105
Default Re: DAE Error 35 & 22

Quote:
Originally Posted by yubmich View Post
copy the audio files (2 for me - one for L one for R) witch is concern by the the error on the destop, and re-copy this same files on the audio files folder.
I overwrite the original files that makes the error.
This worked for me as well after I had the same problem with a 6trk re-recording. Another strange fact about these DAE Errors 32 & 22 is that, concerning my 6trk mixdown, these errors occured only at a certain point:
103 minutes of 6trk audio, between 40-60 minutes.

This is really emberassing when customers are present who paid a lot for the mixing of their movie (resulting in a loss of confidence) Avid, please give a statement to that.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
H/W Buffer Error (pro tools error -6104) Only 1 audio track running. kieran.mia macOS 1 01-29-2013 01:39 AM
Pro Tools 9 Playback Error Lead to DAE Error 743 Which Lead to A CPU Overload Error EricMulhern macOS 1 11-20-2011 05:39 PM
Scorch store transaction error. You succesfully paid for this score but an error..... deepfriedpizzainbatter Avid Scorch (iOS) Forum 9 11-07-2011 06:08 AM
Error type 10,address error ,illegal error, buss error ,illegal instruction KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2003 11:21 AM
Buss error,Address error,ilegal instruction,error type 10 KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-08-2003 05:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com