Avid Pro Audio Community

Pro Tools 11 Information

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Troubleshooting, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Avid at NAB 2014








Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2010, 08:14 PM
Yuli1 Yuli1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Massachusetts
Posts: 3
Default Pro Tools SE Avid Vocal Studio Error Message

After restarting my computer to complete the Pro Tools installation, When I clicked on the Pro Tools SE application,while its uploading plugins an error message pops-up saying "Access Violation occurred;unable to read location:0x0B,685,A4F at address:0X00,925,74D in module:MSVCR80.dll" and need to use window task manager to exit out.

I have tried un-installing and re-installing the program, creating a new log in (non-administrative account) and downloading it there, downloading M-Audio Producer Drive from the M-Audio website and lastly entering into safe mode and downloading it there but, in all attempts the same error message pops up..I have no idea what it means or what to do

My computer system is: Microsoft Windows XP Home Edition Version 2002 Service Pack 3

Please Help!..Thank You!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2010, 08:28 AM
digitalaudiogeek digitalaudiogeek is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: San Francisco
Posts: 31
Default Re: Pro Tools SE Avid Vocal Studio Error Message

Welcome Yuli1!

Sorry to hear you're having trouble.

Have you tried installing using an Administrator account?

It sounds like Pro Tools is being prevented from accessing an "administrator-protected" part of your computer.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
recording with avid vocal studio prescelli9 Getting Started 1 01-27-2014 08:03 PM
Avid Vocal Studio with Pro Tools 10? Jeff Forehead Pro Tools Software (Mac) 0 11-23-2012 11:48 AM
Question about Avid vocal studio Classicalguitarmajor Pro Tools SE and Essential (Win) 1 08-08-2012 11:57 AM
Will (Avid/M-Audio) Pro Tools MP 9 support Avid Vocal Studio: Producer USB Microphone XDosShane Pro Tools Software (Win) 0 02-04-2012 09:17 PM
Avid Vocal Studio help!!!! ThisNewRapper Pro Tools SE and Essential (Win) 1 01-06-2011 11:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com