Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2010, 10:53 PM
zamunster zamunster is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 37
Default autotune for free?

Is there a free autotune out there for pro tools LE? If not what is a good one to buy?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2010, 10:59 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,661
Default Re: autotune for free?

Quote:
Originally Posted by zamunster View Post
Is there a free autotune out there for pro tools LE? If not what is a good one to buy?
You should have a free version of melodyne in you DIGI account.

It is not autotune but does a good job.
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 950, 12GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce 9600 GT Silent, Windows 7 Ultimate 64 Bit, Pro Tools 10.3.8/11.1.2 Mbox 3 Pro

MacBook Pro, Intel Core 2 Duo 2.5, 6-GB RAM, OSX 10.8.3, Pro Tools 10 Mbox 3 Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 11-21-2010, 11:17 PM
sunburst79's Avatar
sunburst79 sunburst79 is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,787
Default Re: autotune for free?

Recent PTLE Versions have come with Melodyne Essential or UNO. If its not in your account or you bought your system second hand then you might try to find a copy on eBay.

Theres Antares Autotune, Celemony Melodyne and Waves TUNE. Depending on what your doing one or the other might be better for you.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2010, 11:27 PM
Dism's Avatar
Dism Dism is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,163
Default Re: autotune for free?

Quote:
Originally Posted by sunburst79 View Post
Recent PTLE Versions have come with Melodyne Essential or UNO. If its not in your account or you bought your system second hand then you might try to find a copy on eBay.

Theres Antares Autotune, Celemony Melodyne and Waves TUNE. Depending on what your doing one or the other might be better for you.
There's also Izotope's new Nectar plugin, which combines a lot of the desired features of tuning plugs as well as a lot of other tools for vocal modeling.

http://izotope.com/products/audio/nectar/

Pretty nifty.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #5  
Old 11-21-2010, 11:44 PM
sunburst79's Avatar
sunburst79 sunburst79 is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,787
Default Re: autotune for free?

Quote:
Originally Posted by Dism View Post
There's also Izotope's new Nectar plugin, which combines a lot of the desired features of tuning plugs as well as a lot of other tools for vocal modeling.

http://izotope.com/products/audio/nectar/

Pretty nifty.
I havent tried it but it looks like a heck of a deal for the intro price of 199.00.

Still wishing I had snapped up Alloy during the intro special.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #6  
Old 11-22-2010, 03:31 AM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 1,950
Default Re: autotune for free?

If you're short on bucks you might check out...

http://www.antarestech.com/products/auto-tune-efx.shtml

$80.00 +/-
__________________
Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autotune AAX bradch00 AAX Plug-ins 12 10-09-2013 10:19 AM
Autotune? What autotune? midnightrambler Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-23-2010 04:14 AM
Autotune! OfficialYoungDiz Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-06-2009 09:54 AM
AutoTune 4? Bermaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-12-2004 02:13 AM
Autotune free download? shacke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-10-2003 11:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com