Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2010, 10:48 AM
basswhisperer basswhisperer is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default DAE Error 22 & 35

Just got PTLE 8.03 on a new Mac Pro Quad, running 10.6.3. I am importing QT video in PT and doing my rough cuts with audio there, later to be imported into FCX. I work for about an hour, then start getting the DAE Error 22 (or 35) messages and nothing plays. Once today, doing a restart worked, but only once.

I was using PTLE 7 with an older iMac for years with relatively no issues, so when I upgraded to the latest greatest hardware and software... I naturally figured life would get easier. Wrong.

All I can say is WTF? I am shocked to read all of the problems people are having with PT8. I guess I never realized what a flaky company these guys are.

Any help?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2010, 12:22 PM
Danny Caccavo Danny Caccavo is offline
Member
 
Join Date: Sep 1998
Location: San Francisco
Posts: 1,279
Default Re: DAE Error 22 & 35

Quote:
Originally Posted by basswhisperer View Post
Just got PTLE 8.03 on a new Mac Pro Quad, running 10.6.3. I am importing QT video in PT and doing my rough cuts with audio there, later to be imported into FCX. I work for about an hour, then start getting the DAE Error 22 (or 35) messages and nothing plays. Once today, doing a restart worked, but only once.

I was using PTLE 7 with an older iMac for years with relatively no issues, so when I upgraded to the latest greatest hardware and software... I naturally figured life would get easier. Wrong.

All I can say is WTF? I am shocked to read all of the problems people are having with PT8. I guess I never realized what a flaky company these guys are.

Any help?
Had this today, but on an HD systemm, 10.6.4, 8.04cs2. Turned out to be a corrupt file. Oddly enough, the file played ok on a 10.5.8 8.0.4cs2 system...

-Danny Caccavo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
H/W Buffer Error (pro tools error -6104) Only 1 audio track running. kieran.mia macOS 1 01-29-2013 01:39 AM
Pro Tools 9 Playback Error Lead to DAE Error 743 Which Lead to A CPU Overload Error EricMulhern macOS 1 11-20-2011 05:39 PM
Scorch store transaction error. You succesfully paid for this score but an error..... deepfriedpizzainbatter Avid Scorch (iOS) Forum 9 11-07-2011 06:08 AM
Error type 10,address error ,illegal error, buss error ,illegal instruction KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2003 11:21 AM
Buss error,Address error,ilegal instruction,error type 10 KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-08-2003 05:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com