Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Customer Care How To Videos

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2010, 04:56 AM
crimsonnoise crimsonnoise is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: London, UK
Posts: 9
Default "Elastic Audio plug-ins are not installed"

In PT 8.01cs1 I am getting this message under the Elastic Menu options. Is there really an EA plugin that needs installing? I can't find it anywhere. Perhaps something went wrong with the install from v7.4 to v8.01cs1?
__________________
PT 8.0.1cs1, HD Accel 2, Mac Pro 8 core 2.8GHz, Mac OS 10.5.8, Digi 192, ADAT Bridge 24, Logic 9.1 using DAE and Core Audio with RME Fireface 400
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2010, 01:13 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 32,383
Default Re: "Elastic Audio plug-ins are not installed"

You should have an Elastic Audio.dpm plug-in in your plug-ins folder.

If not, run the Pro Tools installer again and in the Custom install menu, check only Digirack plug-ins, which should reinstall the stock plug-ins, including EA.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Pro Tools 11 FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 11 - "Elastic Audio plug-ins are not installed" fenyxkell Pro Tools 11 Discussion 1 07-01-2013 11:15 AM
Import session data... please break out "plug in settings" and "plug in automation" yeloocevad Pro Tools TDM Systems (Mac) 19 10-05-2011 12:04 PM
WTH is an "embedded fade"? (PT8 Elastic Audio error) jsbeeth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-12-2011 03:17 PM
Elastic Audio "Not Installed" ? JamLewis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-21-2009 02:12 PM
Elastic Audio putting "bump" in EGtr transients holden Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-13-2008 01:19 PM


All times are GMT -8. The time now is 11:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com