Avid Pro Audio Community

Pro Tools 11 Information

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Troubleshooting, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Avid at NAB 2014








Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2009, 07:38 AM
masuklax26 masuklax26 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default ilok issues

I recently updated my computer to a dual intel imac running snow leopard. After I set up the computer, I also upgraded my protools software to the newest "8.0.3" version. Everything has worked fine, except I cannot access the plug-ins on my ilok. It seems that it doesn't even recognize that the ilok exists. The ilok is about 3 years old and was used with no problems on my previous imac G5 for the entire time. The plug-ins I am trying to access on the ilok are Waves. Can anyone give me some help as to how I should go about getting these ilok plug-ins onto protools. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2009, 12:41 PM
marcioguitar marcioguitar is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: New York City - USA
Posts: 224
Default Re: ilok issues

Make sure you have the latest version of ilok client installed on your computer, you can download directly from ilok website.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If you have issues with your ilok... Glazik Pro Tools Software (Mac) 2 02-24-2014 12:11 PM
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Pro Tools Software (Win) 3 09-10-2013 04:02 PM
ILok Key Issues Acceleration Pro Tools Software (Win) 0 02-24-2012 06:30 PM
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 Discussion 6 10-12-2011 08:19 PM
iLok Issues.... brownlog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-09-2009 03:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com