Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2009, 09:59 PM
long1211 long1211 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default How to change the language of pro tools 8 le GUI in windows XP???

I m trying to change the language of the GUI from Chinese to English, didnt see any option in perference or anywhere else, even reinstalled pt8 le with english unicode setting but still didnt work.

anyone here have solution??
many thx
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2009, 08:07 AM
Bob Brown Bob Brown is offline
Member
 
Join Date: Apr 1998
Location: Sunnyvale, CA
Posts: 246
Default Re: How to change the language of pro tools 8 le GUI in windows XP???

This setting is in the Pro Tools Preferences dialog in the Display pane. There is a popup menu item that allows you to switch between English, Japanese, Korean, Simplified Chinese, and Traditional Chinese.

Once you change this setting, you must quit and relaunch Pro Tools for the user interface to switch languages.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-15-2009, 09:09 AM
long1211 long1211 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default Re: How to change the language of pro tools 8 le GUI in windows XP???

thx for the tips

couldn't found it before coz the "preference" is translated to "default" in chinese

now my GUI display in english~~~~~ : )
many thx!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to change audio interface used in Windows - Pro Tools 9? thisjanuary Pro Tools 9 5 10-11-2016 03:37 PM
Change MAC language & Back Ground [beginners] Nourddine Khiti Tips & Tricks 0 02-02-2012 12:31 PM
How do I change language? wezcountry Windows 1 07-11-2011 02:42 AM
How to change the Language of PT 8 gmorey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-26-2009 11:21 AM
No recent sessions, due to change of language?? joanpetit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2008 03:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com