Avid Pro Audio Community

Pro Tools 11 Information

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Troubleshooting, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Avid at NAB 2014








Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2008, 02:37 AM
dee dee dee dee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Default Plugin \"Set Root Settings Folder\" PROBLEM

Hi folks,

Im new around here, so howdy all!

I have a problem with my plugins. I'm running: OS 10.4.11, PT LE7.4, DIGI003 Rack, and probably the culprit: novation Remote 49SL Compact.

Now I reckon it was just after installing the Novation Software that this happened, so it could well be that... BUT

I have set all the p[lugins to the correct root settings folders in order to access the presets via the + and - buttons... now they don't work... that is, the buttons aren't "highlighted"...

describing these things is sometimes a little tricky, so I hope i've described the problem sufficiently, and if not i'll do my best to expand...

my thanks in advance

dd
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2008, 09:46 PM
dee dee dee dee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Default Re: Plugin \"Set Root Settings Folder\" PROBLEM

Howdy all...

I think, so far, I have solved the prob...

I trashed all the prefs for PT and Remote SL. After trawling through a bunch of forums and the DIGI and Novation answerbases (to no avail, specifically anyway), I decided to go the pref trashing method...

So, if anyone has the same prob, try that. Seems to have worked for me.

Cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why can't I set my plugins root settings folder outside PT's default folder? RiF Pro Tools 9 Discussion 4 09-26-2011 12:11 PM
Unable to save session copies w/ Root Settings Folder nuancerec 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-03-2011 02:05 PM
Plug-In Settings root folder problem TJS Pro Tools TDM Systems (Win) 1 06-12-2008 04:03 AM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 08:38 PM
Plugin root folder???? nukmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-13-2004 11:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com