Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2007, 11:17 PM
keepeatingcars keepeatingcars is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 13
Default digi rack 003 rack spaces

how many rack spaces does the digi 003 rack take up?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2007, 11:31 PM
maxpidge maxpidge is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 103
Default Re: digi rack 003 rack spaces

Another useless insult from this user deleted by moderator.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2007, 11:53 PM
keepeatingcars keepeatingcars is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 13
Default Re: digi rack 003 rack spaces

im asking because its for a project for school due in the morning so im trying to get as many things done at once as possible. so yes, i guess i am. it's not a super urgent thing, im not gunna fail if i dont have enough rack space but i figured id throw this question out there incase anyone knew off the top of their head.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-06-2007, 12:55 AM
WilliamDC WilliamDC is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: DC Metro
Posts: 297
Default Re: digi rack 003 rack spaces

Quote:
im asking because its for a project for school due in the morning so im trying to get as many things done at once as possible. so yes, i guess i am. it's not a super urgent thing, im not gunna fail if i dont have enough rack space but i figured id throw this question out there incase anyone knew off the top of their head.
It takes up 2 rack spaces.
__________________
William
002R - 2ghz Intel Core 2 duo Imac - 3GB of RAM
OSX 10.6.7 - PT LE 8.0.5
http://www.pureshift.com
http://www.bsodmusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 08-06-2007, 02:28 AM
keepeatingcars keepeatingcars is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 13
Default Re: digi rack 003 rack spaces

thats what i thought, thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iso Box (Quiet Rack) 30 rack spaces great shape Brandonx1 Buy & Sell 0 08-14-2012 09:36 AM
FS: Raxxess Isoraxx Sound Isolation Rack 20-spaces - NYC jeremyroberts Buy & Sell 0 06-28-2012 06:20 AM
Rack Mount Ears for Digi 003 Rack Flux06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-28-2008 02:49 PM
How many rack spaces does the 002 R use? jazzsounds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 10-03-2003 04:00 PM
Pro Tools HD3, G4 & drives all in 2-rack spaces?? Kamillion Tips & Tricks 1 11-27-2002 05:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com