Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2001, 07:30 PM
ChrisYoakum ChrisYoakum is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Franklin, TN, USA
Posts: 4
Default DAE Error -4002 when starting plug-ins

This error has not been posted anywhere on this website so I just wanted to make sure future users have a reference for troubleshooting this problem. When trying to load a new plug-in (LexiVerb) the system acted like there was no free DSP on the farm cards. When viewing the DSP usage, there was available DSP. When trying to start up the plug-in, I kept getting a DAE ERROR -4002. I found a discussion reference to DAE error -4008 - which dealt with Waves plug-ins. So it seems as though errors in this number range are related to plug-ins. I cleared the DSP RAM by running a DigiTest, then I trashed the PREF's folder and restarted the computer. This did not fix the problem. Finally, I trashed the DigiSetup file in the DAE folder and simply rebooted the session - this seems to have fixed the problem. If someone can clarify the exact problem I had, I would be greatful. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: 3 when starting Pro Tools 10 waynekhin Pro Tools 10 0 11-25-2013 08:56 PM
Error starting new session, please help! socrow3v Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-15-2007 07:49 AM
Error when starting Pro Tools FSM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-31-2004 11:25 PM
4002 DAE error Hit$quad Tips & Tricks 0 08-22-2002 02:04 PM
ERROR: (-6032) while starting PT LE ??? P_J 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-09-2000 12:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com