Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2019, 04:05 PM
SplitTheDifferenceAudio SplitTheDifferenceAudio is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: 350 Glenwood Ct
Posts: 8
Default S3 and new S1 iPad app

Will there be any compatibility between the S3 and the new app for the S1?

Ron Cook
Split The Difference Audio
splitthedifferenceaudio.com
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2019, 09:21 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,122
Default Re: S3 and new S1 iPad app

Initially, it will work the same as the PT Control App does today but with the new Graphs and UI enhancements.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPad Pro 9.7" VS. iPad Air 2 ? reichman Pro Tools | Control 1 08-07-2016 10:46 PM
Anyone have pics of iPad mini and iPad Air side by side! Brandonx1 Pro Tools | Dock 4 06-07-2016 07:03 AM
iPad app armytanker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 08-29-2012 01:08 AM
Cannot log into the app on iPad. anthonyzerillocomposer Avid Scorch (iOS) Forum 0 03-31-2012 01:50 PM
Ipad 2 is here! nst7 Post - Surround - Video 3 03-02-2011 08:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com