Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-21-2019, 10:44 AM
MarcOFB MarcOFB is offline
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Denmark
Posts: 55
Default No Dynamics on Mixbus on System 5

Hi all!

I wanted to send my mix from pro tools through mixbus A on my system 5 Fusion.

I got the routing going just fine, however on my mixbus A only dynamics can be “enabled” and i can manipulate the parameters but it dosent get any signal through it? And the EQ cant be enabled ?

Is this my mixer model causing this? Or have i overlooked something with the Mixbus?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ReaRoute-PT/Mixbus martinaston Pro Tools 12 4 06-25-2017 09:34 AM
S6L mixbus into mixbus routing workaround Hitsoundtech VENUE Live Sound Systems 1 12-06-2016 11:01 AM
FS: Solid State Logic SSL X-Rack system with 4*XR618 Dynamics modules Recallbeats Buy & Sell 0 11-22-2014 04:08 AM
Expander Gate/Dynamics III vs Drawmer Dynamics DaveSB Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 01-31-2007 05:26 AM
Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash rob1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-15-2003 01:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com