Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2017, 05:26 AM
RedEyeJedi RedEyeJedi is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pretoria
Posts: 61
Default Pro tools 12.7 update not appearing in account?

Hi guys

So im keen to upgrade to 12.7 - currently being on 12.3

So i have no link to upgrade in my avid account - I am on a Pro Tools student No Charge Upgrade plan - I suspect that has something to do with it!

Anyone know how i can get this sorted?

D
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2017, 05:37 AM
DJ Hellfire DJ Hellfire is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: New Jersey
Posts: 2,035
Default Re: Pro tools 12.7 update not appearing in account?

They remove old updates and only keep the most current, which is 12.8. I think you have to email support to get a download for 12.7.
__________________
www.HellfireBeats.com

Akai MPC 2000XL, Akai MPC X, Mackie 1202VLZ Pro, Akai Advance 61, Focal Alpha 80, UAD 2 Apollo Quad, UAD 2 Satellite Quad, UAD 2 Octo PCIe, Neve R6 "Lunch Box", Neve Portico 511, Neve Portico 551, Neumann TLM49

Pro Tools 2018.10

Mac Pro 4,1 (5,1 upgrade), Early-2009, 3.46GHz Nehalem 12-Core, 32GB RAM - OS 10.12.6

13" MacBook Pro, Late-2011, 2.4GHz Dual Core i5, 16GB RAM - OS 10.12.6

27" iMac, Late-2012, 3.4GHz i7, 24GB RAM - OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2017, 10:10 AM
nigelpry's Avatar
nigelpry nigelpry is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Home
Posts: 2,166
Default Re: Pro tools 12.7 update not appearing in account?

Quote:
Originally Posted by RedEyeJedi View Post
Hi guys

So im keen to upgrade to 12.7 - currently being on 12.3

So i have no link to upgrade in my avid account - I am on a Pro Tools student No Charge Upgrade plan - I suspect that has something to do with it!

Anyone know how i can get this sorted?

D
Which Pro Tools No Charge Upgrade Plan are you on?

If it is the old four years of free upgrades plan dating from the Pro Tools 10 era, it may be that your four years is up. Later upgrades plans all involve discounted upgrades, not 'no charge' upgrades.
__________________
Mac Pro 2009 with 2010 firmware, 12-Core 3.46ghz, 64gb RAM & working Thunderbolt, OS 10.14.6 and Windows 10
Macbook Pro 2011 17", 2.2ghz i7, 16gb RAM OS 10.12.6
Digi 003 Console, Focusrite OctopreLE and MOTU Traveler for extra analog-ADAT conversion, UAD Apollo Quad Silver with Thunderbolt card, Apollo x4 and pci-e Octo, Adam A77X monitors.
Pro Tools 2020.3, Media Composer 8.9, Sibelius 8.7, Cubase Pro 10.5, Wavelab Pro 10, Logic Pro X 10.4.8, Mainstage 3.
Various apps, soft synths, FX plugins.
Plenty of hardware synths, rack gear, microphones etc.
And then there's the studio ;-)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts DOZ Pro Tools 12 185 07-15-2016 05:41 PM
FS: Pro Tools HD 11/10 Bundle License With iLok Account & Avid Account Jan Pasemann Buy & Sell 0 12-18-2015 06:58 AM
Protools 12.2 Update Not in My Account Yet massika Pro Tools 12 7 09-04-2015 12:15 PM
Free update from PT9 to PT10 not appearing after registration risemymuffins Pro Tools 10 1 04-08-2013 07:12 AM
Will Digidesign update my iLok account? Lee Blaske Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 08-27-2003 04:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com