Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 11-03-2019, 12:24 PM
H-Musikk H-Musikk is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Norway
Posts: 95
Default Re: Pro Tools 2019.6 (Win 10) starts itself?

https://www.ilok.com/#!resource/legacy

I did it for a couple hours ago. Problem is solved for me also No more re-start
__________________
Regards
www.h-musikk.no/english.html
Norway
ASUS X99-E, Intel Core i7-6850K, Noctua NH-U9S, Corsair Vengeance LPX DDR4 2133MHz 16GB, Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe SSD (System), Samsung 850 EVO 500GB 2.5" SSD (Data), Samsung 850 EVO 1TB 2.5" SSD (Sample), WD Desktop Black 1TB 3.5" (Audio), Gigabyte GeForce GTX 1060, Corsair RM750x 750W, Samsung 34" LED Curved, Windows 10 Pro 64-bit, Lynx AES16e, Aurora 16, Cakewalk by BandLab, Pro Tools 2019
Reply With Quote
  #82  
Old 11-03-2019, 12:27 PM
Cheskie Cheskie is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Outremont QC
Posts: 10
Default Re: Pro Tools 2019.6 (Win 10) starts itself?

Quote:
Originally Posted by H-Musikk View Post
https://www.ilok.com/#!resource/legacy

I did it for a couple hours ago. Problem is solved for me also No more re-start
This version didn't fix it for me


im trying to get this version: v5.0.3_r44013, that somebody said its working
Reply With Quote
  #83  
Old 11-03-2019, 03:07 PM
abc1mce2's Avatar
abc1mce2 abc1mce2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Motor City
Posts: 234
Default Re: Pro Tools 2019.6 (Win 10) starts itself?

Quote:
Originally Posted by Cheskie View Post
This version didn't fix it for me


im trying to get this version: v5.0.3_r44013, that somebody said its working
Did you install over the non-working version? If so uninstall that version first, restart your computer than install one of the legacy version.

Sent from my SM-N976V using Tapatalk
__________________
What is more relaxing then Music?

GigabyteX79-UP4 Rev 1.1
Xeon E5 2680 v.2. 10 Core cpu Windows10 v.1909
Avid HDX 2019.10 HD - 16x16 - 8x8x8 HD I/O - PT Dock - PT Control - AVID Artist Mix (2)
Universal Audio UAD2 Pci-E and Satellite USB Octo - Pci-E Quad - SOLO 610 - Twin-finity
Antelope Trinity - 10M
Grace Design M905
Bricasti M7 (2)
Lexicon PCM96
Burl B2
Dangerous 2Bus
Neumann KH805 - KH310
Yamaha NS-10M
Avantone Mixcubes
Etc, etc, etc.
Reply With Quote
  #84  
Old 11-03-2019, 07:39 PM
take77 take77 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Seattle, WA
Posts: 260
Default Re: Pro Tools 2019.6 (Win 10) starts itself?

The Pace installer bundled in with the PT 2019.6 installation files solved the restart issue on my Windows system.

Download the installer for 2019.6 from your Avid account and use Windows search to locate the Pace folder/installer.

The Pace installer included with 2019.6 is (5.0.3.2569).
Reply With Quote
  #85  
Old 11-04-2019, 10:43 AM
senghor senghor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Finland, Europe
Posts: 257
Default PT2019.10 restarts by itself

Hi.

I have a problem whit PT 2019.10 concerning quitting PT. When I am ready to quit PT it quits without problem, but it started to open itself automatically. Sometimes it makes so many times that I have to force it to quit (ctrl+alt+del). I am on Win10.

How to resolve this?
__________________
Win10 Home Premium, SP1
Intel i7-4770K @3,5GHz, RAM 16GB
GA-Z87N-WIFI (rev. 1)
Scarlett 18i8 and pre-amps, Pro Tools 2020
Reply With Quote
  #86  
Old 11-04-2019, 10:53 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,136
Default Re: PT2019.10 restarts by itself

What ILM version are you running?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #87  
Old 11-04-2019, 11:07 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,452
Default Re: PT2019.10 restarts by itself

Good evening fellow Finn, have you read this thread already?
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #88  
Old 11-04-2019, 12:05 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,706
Default Re: PT2019.10 restarts by itself

Trashing preferences worked for me.
Reply With Quote
  #89  
Old 11-06-2019, 08:35 PM
Tony Kosinec Tony Kosinec is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 15
Default Re: Can't close Pro Tools

Same here for 2019.10
Reply With Quote
  #90  
Old 11-06-2019, 09:20 PM
unkJE's Avatar
unkJE unkJE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,957
Default Re: Can't close Pro Tools

Quote:
Originally Posted by take77 View Post
The Pace installer bundled in with the PT 2019.6 installation files solved the restart issue on my Windows system.

Download the installer for 2019.6 from your Avid account and use Windows search to locate the Pace folder/installer.

The Pace installer included with 2019.6 is (5.0.3.2569).
Since this (great!) suggestion, PACE have updated iLok License Manager (version 5.1.0) causing this.

Uninstall iLok License Manager (5.1.0)

You can now download and install the (just-released) iLok License Manager version 5.1.1

https://www.ilok.com/#!license-manager
__________________
Pro Tools 2020.5 and 12.5.1 HD - Studio One 4 Pro - Win10 64 Pro – Lenovo W520 ThinkPads & 433830U Docks – Mbox 3 Pro - Axiom Pro 49 - AIR Mini 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
12.7 .0.676 Install Update Prompt Endless Loop AVIDIVA Pro Tools 12 2 12-22-2016 01:26 AM
Activating my PT9 to PT10-PT11 upgrade is an endless loop? mike_mccue Windows 1 06-23-2013 03:45 PM
Core audio - sound stuck in endless loop lpbaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-23-2010 08:03 AM
Bounce to Disk creates endless loop boneboy Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-13-2006 08:05 PM
Need Help with endless loop Mark Manela Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-28-2002 04:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com