Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2005, 05:51 PM
jash jash is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default busses not passing audio WTF!?

Okay,
So I have had PT installed for a few weeks now but have had little time to use it...I'm working on a project and I go to re-record 2 summed tracks (through a buss) to 1 track. Low and Behold no audio actually reaches the destination track...I'm running LE 6.4 with an mbox, if that helps, on a 1.4Ghz ibook G4 and doing super minimal editing with no plugins...not processor intensive. Anyway, the destination track fed by the buss is not showing any level on the meter, but the original clearly is...WTF? Also, similarly when I tried to bounce today for the first time what happens? I can hear the audio playing in real time as it bounces but the meter on the track containing the audio doesn't move at all, and when I check the bounced file it is always what I specified WAV or AIFF or whatever, it is always the proper length as well...but the file contains only silence when opened in any program that supports 16/44.1 WAV or AIFF. Does anybody know what gives? I could really use some help here.

Thanks to any and all that could possibly she some light...
-J
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2005, 07:41 PM
Sevenlights Sevenlights is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Vancouver BC
Posts: 78
Default Re: busses not passing audio WTF!?

I've had an issue where I have tracks bussed and no audio is passing through as you said and re-launched the session and all was OK. Either that or you have auto input monitoring select. So it will record your summed track through the buss, but not monitor unless you are recording. Try changing it to input only monitoring.

On the second issue, when you hit bounce you can select the outputs that are being bounced out in the same menu you select file type and sample rate, make sure they are 1 and 2 I bet they say something else.
__________________
Scott Cooke.
Mountain View Records
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BNR (DINR) TDM not passing audio Jamshied Pro Tools TDM Systems (Mac) 30 06-28-2010 01:59 PM
No audio passing through Mbox2 Pro wrkingclassoi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-29-2008 12:43 PM
core audio conects , but no audio passing threw audiomania Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-23-2006 08:41 AM
882/20 input not passing audio Craig Woolard Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-17-2000 11:51 PM
Am I Passing 24bit Audio or What zeeman Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-12-1999 11:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com