Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2006, 01:46 AM
Bobbers Bobbers is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 243
Default Playlists and midi

Hi,

I just love playlists. Use them all the time with audio, they're great!
Lately (since pt7) i've been working more and more with midi.

I have some midi on a track. Then i choose "duplicate playlists" If i then start to edit while in regions mode
everything is fine (its auto creating new regions for me) but if i go to notes mode (without having edited anything
in regions mode and thereby not auto created a new region) and start to edit the notes then the midi on the other
playlist will change also

So the workaround i have right now is to duplicate the playlist and then consolidate the midi region - then i
can edit it cause its a new midi region.

Am i doing something wrong ? or is this the way midi works in pt7? or is it a "bug" ? Can i put a checkmark
anywhere to stop this behavior ?

best wishes
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2006, 01:54 AM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Playlists and midi

Bobbers

Just something to check off that list "Mirror MIDI Editing" is it disabled?




filosofem

__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2006, 02:09 AM
Bobbers Bobbers is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 243
Default Re: Playlists and midi

douh!! stupid me! - even read that in the manual but didn't give a second thought!

tx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where can I find my playlists when loop recording MIDI? jschmidtiii macOS 5 08-25-2016 11:47 AM
Midi playlists are weird iamnightfall 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-13-2015 10:55 PM
Midi loop record playlists / comping east MIDI 6 10-07-2009 04:37 PM
Automatically create new playlists not working with midi eyjolfurg Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-27-2009 03:16 PM
Real Time Properties in MIDI w/ regard to Playlists Kourquie Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 04-03-2009 04:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com