Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2015, 09:20 AM
jasvxr jasvxr is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: lincoln
Posts: 2
Default Cant use the trial?

Hi i downloaded the trial but it requires me to purchase a ilok? :S
Reply With Quote
  #2  
Old 11-26-2015, 09:48 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Cant use the trial?

Yes, a 2nd gen (black) iLok is a system requirement. It says so on the same page as where you registered for the free trial.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2015, 12:49 PM
jasvxr jasvxr is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: lincoln
Posts: 2
Default Re: Cant use the trial?

Quote:
Originally Posted by Stig Eliassen View Post
Yes, a 2nd gen (black) iLok is a system requirement. It says so on the same page as where you registered for the free trial.
woah thats stupid for the trial, was actually going to purchase as well if i enjoyed it. Well i guess i will have to uninstall and go back to using cubase
Reply With Quote
  #4  
Old 11-27-2015, 07:27 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Cant use the trial?

First doesn't need an iLok
given that most 3rd party PI/VI makers use iLok as their copy protection method it's hard to say you shouldn't have one (Slate Digital usually has a deal that they send you a free one with some plug-ins)
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 11 trial extension. In the middle of a project, trial expiring tonight bimbom macOS 2 02-22-2015 12:36 PM
10 Trial? j77swift58 Pro Tools 10 1 08-29-2014 12:59 AM
PT10HD Trial and Trial Licence Not seeing! Urgent!! Have session in 2 Hours!!! mozart macOS 6 12-29-2011 08:05 PM
Get Rid of Trial Ads Ferna 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-12-2005 06:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com