Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2016, 08:26 AM
jsbach jsbach is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: US
Posts: 79
Default "No Update" showing instead of "Current" in Application Manager

For my Moogerfooger bundle, it shows "No Update."
All of my other plugins say" Current."

I'm not sure why the moogerfooger is even showing up, since it isn't part of the update plan. Is this happening to anyone else?

image below:

http://imgur.com/Gz8RoC5
Reply With Quote
  #2  
Old 01-16-2016, 03:54 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,791
Default Re: "No Update" showing instead of "Current" in Application Manager

Was it a license transfer (Ebay)?
Only registered plugins in your Avid account will show up with update information.
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2019.5
Digidesign Command|8
macOS Mojave
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application Manager stuck on "Connecting" and/or JREloadError Brado Pro Tools 12 61 02-19-2016 03:27 AM
"ERROR READING SET UP INITIALIZATION FILE" in Application Manager fredmarzin Pro Tools 12 0 08-04-2015 12:38 AM
Task Manager , "Obtain folder contents" , "Expanding Tree" ??? joachim Tips & Tricks 0 06-15-2015 11:10 AM
"Failed Installation" errors with Application Manager 2.3.3 General Stalin Pro Tools 12 5 05-17-2015 04:21 PM
"Digidesign" Folder not shown in "Application Support" jollyboss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-01-2012 02:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com