Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-18-2020, 10:30 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,747
Default Re: Pro Tools 8 003 Hardware ID and Thunderbolt 3

Quote:
Originally Posted by EGS View Post
OK cool. So, it might work, then, if the OP simply upgrades to a Win10 compatible PT version.
Yes. "Might" means if the hardware has compatible drivers installed. Mac has it by default, Win has it if you have compatible hardware and updated drivers.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-03-2021, 09:08 AM
SKI SKI is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Richmond, VA
Posts: 1,159
Default Re: Pro Tools 8 003 Hardware ID and Thunderbolt 3

Quote:
Originally Posted by EGS View Post
OK cool. So, it might work, then, if the OP simply upgrades to a Win10 compatible PT version.
Again the rabbit hole.
If you are going to upgrade to a Win10 version of PT, then you can pick from a world of interfaces that fit any budget you may have.



Leave PT8 and the 003 both in the past OR setup a Win7 machine to run them on.
Otherwise you are just jumping through hoops that lead to new issues.


It's not worth the headache and pitfalls when there are clear solutions that will resolve your issues.
__________________
URBAN MUSIC-
(Hip Hop and R&B)
Reply With Quote
  #13  
Old 01-04-2021, 04:14 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,300
Default Re: Pro Tools 8 003 Hardware ID and Thunderbolt 3

Quote:
Originally Posted by SKI View Post
It's not worth the headache and pitfalls when there are clear solutions that will resolve your issues.
^^^ This. ^^^
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.12 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New install can't see HD Native Thunderbolt or I/O hardware MacPC macOS 9 06-28-2018 10:30 AM
Lynx Aurora Thunderbolt and Hardware Inserts ProTools Latency etc agoraphobia Pro Tools 11 1 03-27-2015 10:03 AM
HDN Thunderbolt/OMNI, software without hardware P_J Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 06-01-2013 02:30 AM
Thunderbolt-Sonnet’s Echo™ Express PCIe 2.0 Expansion Chassis with Thunderbolt™ Ports Barry Johns Pro Tools TDM Systems (Mac) 29 08-11-2012 08:01 AM
Hardware for Thunderbolt Port??? jasonthurley macOS 3 05-09-2011 04:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com