Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-18-2008, 02:04 AM
mtung mtung is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Oslo, Norway
Posts: 479
Default PT8-9073 errors gone?

Can anyone report on whether the 9073 errors are still occurring when making fades during playback?

m
Reply With Quote
  #2  
Old 12-18-2008, 02:44 PM
mtung mtung is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Oslo, Norway
Posts: 479
Default Re: PT8-9073 errors gone?

bump
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2008, 01:36 AM
IO Composer IO Composer is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Burbank, CA
Posts: 676
Default Re: PT8-9073 errors gone?

Haven't seen any yet. Getting a lot of -9128 (processor too slow) errors though... small sessions on a HD3/8 core mac.... not right at all.
__________________
Jamey Scott
Dramatic Audio Post, Inc.
Burbank, CA
IMDB
Reply With Quote
  #4  
Old 12-19-2008, 05:24 AM
Postman Postman is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: where land meets sky
Posts: 2,375
Default Re: PT8-9073 errors gone?

Quote:
Originally Posted by mtung View Post
Can anyone report on whether the 9073 errors are still occurring when making fades during playback?

m
I have not seen any yet.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-19-2008, 05:46 AM
dbjp dbjp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 246
Default Re: PT8-9073 errors gone?

Quote:
Originally Posted by IO Composer View Post
Haven't seen any yet. Getting a lot of -9128 (processor too slow) errors though... small sessions on a HD3/8 core mac.... not right at all.
Whoa, scary. Hope it's a little bug that can be fixed quickly. Certainly not going to be upgrading to PT8 on my G5 after hearing that.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-19-2008, 10:14 AM
SessionKat SessionKat is offline
Avid
 
Join Date: Dec 1999
Location: Daly City, CA U.S.A.
Posts: 646
Default Re: PT8-9073 errors gone?

The -9073s during fade processing in playback have been fixed. A fairly invasive effort over the last 9 months or so is all it took!
__________________
Tim vdB
Avid Audio

"There's a fine line between stupid and clever."
Reply With Quote
  #7  
Old 12-19-2008, 10:23 AM
Repo Repo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: FBI Survalence van
Posts: 44
Default Re: PT8-9073 errors gone?

Recycle the G5s and upgrade! No decent program with millions of options should run on those old machines anyway.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-19-2008, 12:55 PM
dbjp dbjp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 246
Default Re: PT8-9073 errors gone?

I hear you Repo, but this 2Ghz G5 PCIe Accel rig has been the most stable thing I've EVER worked on. I never have to worry about anything going wrong when people rent my place out.
I'll not be upgrading till the new Macs with Snow Leopard come out next year. But then I'll have to wait for Digi to become compatible. So I guess I'll be using my G5 for another year at least
Reply With Quote
  #9  
Old 12-19-2008, 01:00 PM
c-tone c-tone is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,115
Default Re: PT8-9073 errors gone?

Quote:
Originally Posted by SessionKat View Post
The -9073s during fade processing in playback have been fixed. A fairly invasive effort over the last 9 months or so is all it took!
Thanks for that!

Are you going to be able to fix this in 7.4? I held off on upgrading to 7.4 partly because of this problem, but just made the upgrade, and it is really bugging me.

I always lay back for a while before upgrading until the dust settles and I can be assured that I will have a stable system, so even though I already purchased PT 8, I will be running 7.4 for a while, and I know others will do the same.

Please issue a fix for 7.4.
__________________
www.clifnorrell.com
Reply With Quote
  #10  
Old 12-31-2008, 11:39 PM
joshman86 joshman86 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Central, FL
Posts: 68
Default Re: PT8-9073 errors gone?

im getting 9073 errors on my pt8 rig. so no there not gone.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dae errors 9073 Shotty capogne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-10-2010 07:05 PM
-9073 errors Colorblind 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-27-2007 12:46 AM
9073 Errors jwoodsy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-08-2006 02:31 PM
9073 errors Bookerv12 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-13-2001 11:29 AM
9073 errors JLEpperson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-27-2000 06:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com