Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2002, 06:36 PM
AdrianGustavo AdrianGustavo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 6
Default Problemas en castellano

Tengo el siguiente peroblema:
Aparece un mensaje diciendo
-6042 message - The PCI bus is too busy for DAE to communicate with the audio hardware.
Y el monitoreo de PCI de enciende todo.
ProTools, se detiene y anda mas lento.
QUE ESTOY HACIENDO MAL ??? [img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2002, 06:49 PM
Stone Knife Stone Knife is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Looneyland, Washington State
Posts: 3,027
Default Re: Problemas en castellano

He sez, I think:
Quote:
I have following problem: I get a message saying -6042 message - The PCI bus is too busy for DAE to communicate with the audio hardware. And the monitor of PCI of (I don't know this word) everything. ProTools, stops and runs but slow. WHAT MISTAKE AM I MAKING?
<font size="2" face="Verdana, Arial">Chasque Aquí Incorpore su número del error.

¿Usted ha conseguido el acceso directo de memoria permitido en su impulsión dura?

Please forgive the laughable spanish! [img]images/icons/smile.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2002, 07:20 PM
Captain_Pants Captain_Pants is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,993
Default Re: Problemas en castellano

Podría ser un número de cosas que el individuo de A aquí tenía recientemente ese problema y tuvo que hacer con la INCURSIÓN. También, otro arreglo de que he oído hablar es el almacenador intermediario de AGP en bios. Fíjelo a 2x en vez de la esperanza 4x. que esto ayuda

-Ben
__________________
Ill suffer winter alone;
ten thousand miles from home...
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2002, 10:16 PM
jjhuntfox jjhuntfox is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Portland,OR,USA
Posts: 969
Default Re: Problemas en castellano

Simon, La Duc"a" Se hablan espanol. Yo hablo poco espanol y comprendo pocito... You guys rock!
[img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/grin.gif[/img] [img]images/icons/grin.gif[/img]
__________________

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problemas con mi macbook pro kurtalejandro19 Pro Tools TDM Systems (Win) 1 07-19-2010 10:20 AM
Problemas con mbox 2 ggcarrizo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-05-2008 06:26 AM
Problemas con Protools 5.3.1 audioplace estudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-23-2005 02:46 PM
Problemas con el Mbox en Win XP... arturosoundengineer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-02-2003 10:42 PM
Problemas con mis backups Fecho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-17-2002 05:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com