Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-24-2003, 12:06 AM
jpd52 jpd52 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 168
Default Running PT 6.0 and 5.1 on same machine

I am currently running 5.2.1 on OS 9. It runs perfectly.I ordered PT 6 to load onto the OS10 for the advanced midi features. Are there any nightmares in my path, and is it reasonable to expect that doing a standard installation, all should run ok? The last thing I want to do is create problems to a system that is doing exactly what it is supposed to. Thanks for any info.

Jon
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2003, 03:33 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Running PT 6.0 and 5.1 on same machine

Since the 2 OS's live seperately on the machine (one doesn't reference the other) installing PT6 and OSX will not effect your PT5 and OS9 installation at all.

If you want further information, I would suggest reading digidesign's compatibility documents or doing a search on the subject.

Slim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running PT 10 and 11 On One Machine? Jaysun169 Pro Tools 11 6 07-03-2013 11:04 AM
Anyone running 8.0.3/windows 7 on a production machine? srvenable 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-24-2010 11:23 PM
EPIC TDM / Anyone running a PCIe machine?? JackK Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-17-2006 01:10 AM
Running Protools on a 2 HD machine? crowbar0 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-24-2004 11:02 AM
anybody running 001 on a non g3 machine? zeeman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-25-2000 01:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com