Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-11-2019, 03:33 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,907
Default Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs

+1
Q on press is much more sensible.

I think they do this because of parity with the S6 (where there is a dedicated SEL button) -- but even there, button press for reset doesn't make sense when Q is much more desirable.

All of this should be changed to the more sensible press = Q.
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #12  
Old 06-12-2019, 05:46 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,073
Default Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs

I agree with the requests here, but just want to mention that Equality (which sounds pretty good) maps with a dedicated Q knob onto the Dock. Try it.
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
Dubway Studios
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Soft Knobs jphaudio Artist Series 0 01-17-2015 07:02 PM
Can I assign a plugin to a soft keys?!?!? fenders74 Artist Series 2 06-16-2014 04:41 AM
Assign Pause & key command to soft keys? mikekiraly1 Artist Series 2 02-03-2012 10:29 AM
Will I be able to assign control knobs on a midi keyboard to automation ? John H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-17-2010 01:57 AM
Controlling Soft Synths with digi002 Knobs altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-30-2007 10:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com