Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2011, 12:23 AM
Boe Larsen Boe Larsen is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 506
Default Install HD drivers?

In releation to the latest update 9.0.1 I downloadet a file called HD drivers. Should we install, and why?

Best,
Boe
__________________
Boe Larsen
Producer
www.millfactory.dk
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2011, 02:02 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,613
Default Re: Install HD drivers?

Quote:
Originally Posted by Boe Larsen View Post
In releation to the latest update 9.0.1 I downloadet a file called HD drivers. Should we install, and why?

Best,
Boe
Hi,

I haven't needed to install any optional drivers

Maybe they're for 8.5 native or something!! perhaps for people wanting to use HD hardware for other apps? or PT9 non HD owners with HD hardware etc



Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2011, 02:58 AM
Boe Larsen Boe Larsen is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 506
Default Re: Install HD drivers?

Found it folowing the 9.0.1 update link...

http://avid.custkb.com/avid/app/self...p?DocId=379411

Half way down
__________________
Boe Larsen
Producer
www.millfactory.dk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I need to Install 003 Device Drivers jlonigro Pro Tools 10 2 07-05-2013 05:45 PM
install Drivers PT 9 lowpez2 macOS 2 03-31-2011 11:04 AM
Do I or Do I NOT install Hardware Drivers PT 9 Ross H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-24-2010 06:52 PM
Why install Pro-Tools to install drivers for Mbox2 bigbobbysd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-23-2010 08:42 AM
Should I install PT 8 before or after I plug in my 002r that will install drivers? Violet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-05-2009 11:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com