Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2008, 06:57 AM
sq2211 sq2211 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Wareham, MA
Posts: 4
Default TRacks, factory plug-ins not showing in insert menu, PT7.0

I recently re-installed windows XP on my pc. And also all ProTools and PT related programs.
After opening a previously recorded session, I noticed TRacks eq was inactive. Looking further, I found that TRacks, and -all- factory plug-ins are not in the insert menu.
The files seem to be in the right place---common files/digidesign/DAE/plug-ins---
In the device manager, everything seems to be working.ilok etc.
Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2008, 05:59 PM
sq2211 sq2211 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Wareham, MA
Posts: 4
Default Re: TRacks, factory plug-ins not showing in insert menu, PT7.0

I found the problem, finally!
control panel/system-advanced tab/performance-settings/data execution prevention tab.
2 options:
option 1 "turn on DEP for essential windows programs and services only"
option 2 "turn on DEP for all programs and services exept those I select"

selecting option 1 fixed the problem
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug-ins missing from the multichannel insert menu kevinpx3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 29 01-31-2009 02:39 AM
PT8 - Customizing Insert/Plug Menu? Problem.. Pony Slaystation 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-11-2009 06:56 PM
Plug Ins not showing up in Insert list tbowman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-10-2007 02:44 PM
Factory Plug ins not showing up- MBOX 2 PRO webstereo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-23-2007 06:43 PM
Stylus RTAS not showing up on insert menu. Help!!! joji Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-12-2004 12:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com