Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2018, 06:50 AM
pihahiroth's Avatar
pihahiroth pihahiroth is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 29
Default Ruidos molestos - digi rack +

Hola Amigos,

Después de un buen tiempo armé un nuevo computador para continuar trabajando con mi DIGI RACK+ y PRO TOOLS 8

.- ASUS X99 DELUXE USB3.1 MOTHERBOARD
.- Intel INTEL CORE i7-5820K 3.3 GHz CPU
.- Sonnet Tango FireWire/USB PCIe Card (3-FireWire + 3 USB Ports)
.- CORSAIR Dominator Platinum 32gb


Pude instalar Pro Tools sin problemas, pero al tocar guitarra se produce un pequeño sonido como scratch, es un ruido muy breve pero molesto y se da de forma aleatoria, como si fuera una muy pequeña interferencia

Cuando uso el Eleven rack esto no pasa.

Estaba pensando que puede ser la tarjeta firewire, pero me preocupé de escoger una que estaba aprobada por Avid.

Debería cambiarme a una versión más reciente de pro tools?, tal vez la versión 8 no es compatible con estos nuevos equipos o el windows 10

Con que versión puedo sacar mejor provecho de mi PC?

De antemano muchas gracias por sus sugerencias
__________________
Dont Stop for Nothing, its full speed or Nothing!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2018, 09:40 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is online now
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,181
Default Re: Ruidos molestos - digi rack +

Hola: de seguro la versión 8 no es compatible para nada con Windows 10.


Actualiza a lo menos a ProTools 12 y prueba.


Saludos!
__________________
Felipe Gonzalez A.
Recording Engineer/AES member.
Avid ACSR Elite
Dante Certified Levesl 1 & 2
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

https://soundcloud.com/felipegonzalez-1-1/tracks

Custom Mac Pro OSX 10.8.5 | Windows 7 Pro 64 | ProTools HD 10/12 | Pyramix V 10 | Merging HAPI ADA8 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | JBL LSR 305 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins| Avid Media Composer 8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting Eleven Rack to Digi 002 Rack TMitchJobe Eleven Rack 12 02-02-2013 11:54 AM
Pricing Change: Digi 002 & Digi 002 Rack DC Harness Avid Technical Alerts 0 02-28-2011 04:19 PM
Rack Mount Ears for Digi 003 Rack Flux06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-28-2008 03:49 PM
digi rack 003 rack spaces keepeatingcars 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-06-2007 03:28 AM
Digi 002 Rack or Factory Rack? liquid32 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-08-2005 03:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com