Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2020, 06:08 PM
stevedresser83 stevedresser83 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Detroit, MI USA
Posts: 236
Default Groups not grouping

I'm sure this is probably user error, but I've never had this happen before. Seems correlated to the new PT update. I make a group of any number of tracks. Group turned on (highlighted), then select 1 track in the group by either clicking on its audio or track name, and only that track is highlighted, not the rest of the tracks in the group. Feels like they are basically just ungrouped. I've checked under "modify" and can't find anything there.

What am I missing?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2020, 10:40 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,503
Default Re: Groups not grouping

Link Track and Edit Selection on? Does it still act as if everything is grouped?
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2020, 08:46 AM
studiosus studiosus is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: switzerland
Posts: 44
Default Re: Groups not grouping

Protools never highlighted all the grouped tracks in one group when I selected one member track. On my computer at least.
But they are grouped in the way I defined it in the globals or atrributes section in the group dialogue.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Region Groups-->Clip Groups Import File Menu Not working minister Pro Tools 11 0 01-06-2014 12:23 PM
PT10: Lockup when un-grouping large clip-groups? Frank Kruse Post - Surround - Video 6 02-07-2012 05:53 AM
Grouping garfield mead Tips & Tricks 9 04-01-2010 08:15 PM
Groups (nesting groups) whitetar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-18-2009 09:25 PM
Grouping problems! All group won't work, grouping channels together spontaneously farmfresh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-18-2009 10:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com