Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid @ NAMM 2018

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2017, 12:32 PM
Dan'l Dan'l is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Portland, OR
Posts: 2
Default Pro Tools 10.3.8 stopped recognizing control 24

I just upgraded my computer mac pro and HD system to HDX. i was running protools 10.3.8, mac os 10.7.5, connected to control 24. Changed the hardware but protools version and mac os remain the same but after years of trouble free connection, now protools will not recognize control 24 on the ethernet connection.
I have swapped cables. I have swapped ethernet ports on the computer. I have uninstalled and reinstalled protools 10.3.8. I've tried powering down and powering up in various sequences.
Any thoughts, ideas, experience with this are appreciated. Thanks, Dan'l
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2017, 12:18 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,431
Default Re: Pro Tools 10.3.8 stopped recognizing control 24

Hi and Welcome to the Community

When we updated our PT9HD to 10HD a long time ago we missed a setting in the peripheral section under setup and there is a checkbox that default to unchecked there which is a PITA if missed. Have you checked there to see that its checked?
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
  #3  
Old 12-28-2017, 02:48 AM
Dan'l Dan'l is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Portland, OR
Posts: 2
Default Re: Pro Tools 10.3.8 stopped recognizing control 24

Well I'm not sure which box you meant because I had checked the enable ethernet box a gazillion times. But this time I checked the colored boxes and sure enough there was my trusty Control 24!
Seems to be working fine!Many Thanks!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 12-28-2017, 02:58 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,431
Default Re: Pro Tools 10.3.8 stopped recognizing control 24

Thats it

Thanks for letting us know you got going again

Happy Holidays
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artist Control Softkeys stopped working on Ableton Feinbeat Artist Series 7 09-24-2017 03:37 AM
Machine Control does not go back to starting point when stopped redj Pro Tools 10 Discussion 8 07-18-2015 07:10 PM
Mac Pro stopped recognizing HD I/O schimke12 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 08-26-2014 01:16 PM
PT stopped recognizing my keystudio hardware steelestandin Pro Tools SE and Essential (Win) 1 12-30-2009 02:22 PM
vegas mode stopped working on D-Control tomcat ICON & C|24 3 11-01-2007 11:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com