Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid @ NAMM 2018

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Avid Cloud Collaboration

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 10-03-2016, 10:04 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,800
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

I've bumped this again, see if we can get an info.

Joel
__________________
Jame Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Intel S5000PSL / 2 x Xeon E5450 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / M-Audio Project Mix IO

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #22  
Old 10-04-2016, 09:55 PM
protoolsuseraccount protoolsuseraccount is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: poland
Posts: 19
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

No update, eh? Well at least it gives you time to delete my messages.
Reply With Quote
  #23  
Old 10-05-2016, 10:08 AM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 952
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

I'll see if I can get any eyes back on this thread. I haven't heard anything recently, so hopefully Avid can chime in.
__________________
Will K

System Details
Reply With Quote
  #24  
Old 10-08-2016, 04:39 AM
Chris King Chris King is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom
Posts: 33
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

Q: Is there a Cloud Collaboration solution if I’m part of a facility or workgroup, where multiple users share a single Avid Master Account?
A: The initial release of Avid Cloud Collaboration for Pro Tools allows individual users to collaborate on a single Pro Tools Project in near-real-time. Currently, Cloud Projects and Storage, which enable collaboration functionality, are allocated to the Avid Master Account where an eligible copy of Pro Tools has been activated. We are currently looking at solutions for customers that have more than one eligible Pro Tools product activated in their account—such as facilities, workgroups, and enterprise customers.

THIS IS NOW ONE YEAR!

HOW MUCH LONGER CAN THIS TAKE?
__________________
Chris King
Reply With Quote
  #25  
Old 10-08-2016, 11:28 AM
protoolsuseraccount protoolsuseraccount is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: poland
Posts: 19
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

a lot longer....
Reply With Quote
  #26  
Old 11-09-2016, 01:13 PM
protoolsuseraccount protoolsuseraccount is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: poland
Posts: 19
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

longer still...
Reply With Quote
  #27  
Old 12-07-2016, 01:42 PM
protoolsuseraccount protoolsuseraccount is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: poland
Posts: 19
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

I bet we'll have more info soon! This is a tough nut to crack.
Reply With Quote
  #28  
Old 12-07-2016, 02:09 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 12,778
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

All this cloud stuff, was a passing whim....

Kind of like a RTAS syncronic- it's gone now....but I think I remember it....and I may have used it once.

True story
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jetson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Jefferson
For the Love of everything sacrosanct and hallowed, Why hasn't track presets been implemented yet? - George Clinton
Reply With Quote
  #29  
Old 01-12-2017, 05:25 PM
protoolsuseraccount protoolsuseraccount is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: poland
Posts: 19
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

whoops! where has the time gone?

tough nut to crack - serious engineering involved

rumours are spacex may have to help out after they perfect

LANDING A ROCKET FROM SPACE ON A BARGE IN THE OCEAN
Reply With Quote
  #30  
Old 01-14-2017, 12:26 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,303
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
All this cloud stuff, was a passing whim....

True story
This may, to a large extent, be true. Though, for those that might find it useful, it would be nice to see this subject put to rest.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools HDX~HDN 12.4~12.8.3
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Pro Tools HD 11/10 Bundle License With iLok Account & Avid Account Jan Pasemann Buy & Sell 0 12-18-2015 07:58 AM
Unable to link Avid Master Account with iLok account "Failed to access the User ID" jburik1176 Licensing & Accounts 31 09-21-2015 04:12 AM
Avid account Rawer Pro Tools 10 Discussion 4 03-30-2015 01:45 AM
Why PT 10.3.3 is not in my Avid Account flautista Pro Tools 10 Discussion 12 01-08-2013 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com