Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2018, 06:34 PM
del cosmos del cosmos is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 250
Default S6 and Slate Trigger.

Hello guys, I just installed my brand new S6 and I’m in love with the system.

But I’m having a frequent crash when I open a Slate Trigger Plug in.

I read over the Protools 12 forum that some users are having problems when using Slate trigger, Protools 12.8.3 and an S6.

So I deactivated my S6 to see what happened and yes, the crash disappeared, it is definitely related to the Combination of the S6 and this plug in.

My question here is:

Is this an S6 bug?
Or a Slate Trigger bug?

Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by del cosmos; 01-13-2018 at 04:20 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2018, 09:03 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 373
Default Re: S6 and Slate Trigger.

Greetings,

This is a long standing bug in Slate Trigger. Please reach out to Slate and let them know Avid Developer Services is happy to help them get this resolved.



Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2018, 04:52 PM
del cosmos del cosmos is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 250
Default Re: S6 and Slate Trigger.

Quote:
Originally Posted by creativecontrol View Post
Greetings,



This is a long standing bug in Slate Trigger. Please reach out to Slate and let them know Avid Developer Services is happy to help them get this resolved.







Jeff


Thats what I wanted to hear, thanks.




Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-2018, 05:23 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,037
Default Re: S6 and Slate Trigger.

Quote:
Originally Posted by del cosmos View Post
Thats what I wanted to hear, thanks.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hey del . .
It only crashes if you attention the channel with Trigger on.
Good luck hassling Slate for a fix see my attachment .
As you'll see, that was almost a year ago .
This is ASAP to Slate apparently
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2018-01-19 at 13.19.55.jpg
Views:	0
Size:	33.8 KB
ID:	9782  
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.11.6 / Pro Tools HD 12.6.1 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V3.6 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.5 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.6.1 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #5  
Old 01-19-2018, 09:35 PM
del cosmos del cosmos is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 250
Default Re: S6 and Slate Trigger.

Quote:
Originally Posted by priorytools View Post
Hey del . .

It only crashes if you attention the channel with Trigger on.

Good luck hassling Slate for a fix see my attachment .

As you'll see, that was almost a year ago .

This is ASAP to Slate apparently


Upss it seems that they can only fix things one by one and they are so in to the VMR, microphones, interfaces, etc. They forgot Trigger!
Hope they could help us anytime soon, this bug is annoying.

Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2018, 08:16 AM
JuKaMusic JuKaMusic is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Finland
Posts: 5
Default Re: S6 and Slate Trigger.

Yes this bug is very annoying. It has been there many years.

May be it could be good idea if everybody of us (S6 + Trigger user) would send bug fix mail to Slate.. Maybe they would do something if there is more clients asking it.

JuKa
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slate trigger platnum & ex ? bonzerboy AAX Plug-ins 5 09-03-2016 07:24 PM
WTB: Slate Digital TRIGGER 2 EuroMix Buy & Sell 0 06-07-2015 07:49 AM
Slate Trigger 2 (AAX 64 / 32 & RTAS) crizdee AAX Plug-ins 12 10-15-2013 01:53 PM
Slate Trigger questions bonzerboy The Drum Room 1 12-11-2012 03:32 PM
FYI - Slate Trigger EX jmitchell1532 Pro Tools 10 0 12-10-2012 08:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com