Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid @ NAMM 2018

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #71  
Old 12-18-2017, 11:28 AM
kalosz12 kalosz12 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Jaslo/Poland
Posts: 4
Default Re: Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

Yes, I know this options.

But I saw in this forum that peapole install PT10 on Sierra and everything works...
So i think that someone help me with this problem...
Reply With Quote
  #72  
Old 12-18-2017, 12:41 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 11,519
Default Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

You should track down the Author of the video you decided to follow and ask them... You have been told multiple times now what other users here think...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by Darryl Ramm; 12-19-2017 at 10:28 AM.
Reply With Quote
  #73  
Old 12-18-2017, 02:05 PM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 13,969
Default Re: Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

Quote:
Originally Posted by kalosz12 View Post
Yes, I know this options.

But I saw in this forum that people install PT10 on Sierra and everything works...
So i think that someone help me with this problem...
It's impossible that everything works. For one there's the matter of blank insert menus until you hover the cursor over the insert; there are other random issues with running PT10 on anything above Mavericks.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #74  
Old 12-19-2017, 01:49 AM
kalosz12 kalosz12 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Jaslo/Poland
Posts: 4
Default Re: Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

I thought someone in this forum worked on PT10 in Sierra that's I'm asking.

I know what I should do but I mean this way for install PT10 on Sierra. I wrote to a lot of people (author, other user) but nobody answer me.

Thanks for help.
Reply With Quote
  #75  
Old 12-19-2017, 01:59 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,412
Default Re: Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

This will go on for years I see ... you have your answers and I think this is done now and if you still insist on thinking this will work then i suggest you try for yourself and see what will and wont work.

PS. Seriously doubt anyone here who actually "makes music" have PT10 working on anything above 10.9.5 or maybe .. just maybeeeeee 10.10.X
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
  #76  
Old 12-19-2017, 05:36 AM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 13,969
Default Re: Will Pro Tools 10 work with mac OS Sierra

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
This will go on for years I see ... you have your answers and I think this is done now and if you still insist on thinking this will work then i suggest you try for yourself and see what will and wont work.

PS. Seriously doubt anyone here who actually "makes music" have PT10 working on anything above 10.9.5 or maybe .. just maybeeeeee 10.10.X
On my old iMac system when I had three boot partitions one of which was OSX 10.10.5 PT10 was a nightmare for all the reason that have been cited. This was even after a clean install and mucking about with the PT10 installer to get it to install.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MacOS Sierra + Pro Tools 12.5 = No Fader Lag elvehornacek Pro Tools 12 Discussion 31 11-27-2016 10:50 PM
UAD will not work with Mac Sierra! - Just a warning. ronwasserman Pro Tools 12 Discussion 1 09-20-2016 05:47 PM
Mac os sierra final release and pro tools hd 12.5 Chris Coulter Pro Tools Software (Mac) 9 09-12-2016 02:45 AM
Pro Tools 12 Sierra and Mac Pro 4.1 TVPostSound Pro Tools 12 Discussion 8 07-26-2016 06:32 PM
HELP! Pro Tools LE 8 crashing macOS Sierra Developer Preview! reichman Getting Started 3 06-17-2016 07:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com