Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Avid Cloud Collaboration

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 09-23-2017, 10:11 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 11,860
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

Have you tried cloud collaboration on different accounts and seen that it is even stable enough to do what you want?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #42  
Old 02-13-2018, 12:50 AM
Padded Room Padded Room is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Pretoria, South Africa
Posts: 4
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

Any updates on this matter? I have 4 suites and thought it would be great to be able to collaborate on a new project. I see us running up and down with drives....
Reply With Quote
  #43  
Old 05-21-2018, 04:08 PM
SOUNDDECISION SOUNDDECISION is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 294
Default I dont think AVID really wants anyone to use Cloud Collaboration...

They certainly don't make it easy on any level.

Not the least of which you can't use CC with multiple licenses in the same account. When it was first announced years back I bought 3 licenses not realizing I wasn't going to be able to use them to collaborate because they are in the same account. At the very least I want an assistant to be able to log in and access the files.

Year after year I ask AVID at various trade shows if this will ever be possible and they say that ability is in the works... but it never comes.

I recently decided maybe a good solution is to create a 2nd AVID account and separate ilok account and transfer at least one license and create a new user identity for that license. I have been emailing support back and forth for 2 weeks now about what it the best way to do that to avoid problems since my accounts would both belong to me and I would be doing a transfer to myself.

They have been completely useless and seemingly not even understanding what I am talking about. They seem shockingly unable to help me even in the least bit.

They won't even confirm if this is the best work around for the problem...

From everything I read I'm getting the impression they wish the whole Cloud thing will just go away.

Last edited by Avid; 07-11-2018 at 01:16 PM. Reason: Resolved 6/13 through support case.
Reply With Quote
  #44  
Old 08-22-2018, 07:11 PM
Carl Kolchak Carl Kolchak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: U.K.
Posts: 2,196
Default Re: Only one Cloud account per Avid account

Anyone tried setting up a bunch of new client accounts, and using Pro Tools First to exchange the files?

That wasn't really viable originally - but nowadays it's more simple changing a Project to a Session, and vice versa.

Still a silly workaround, but do-able.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Pro Tools HD 11/10 Bundle License With iLok Account & Avid Account Jan Pasemann Buy & Sell 0 12-18-2015 06:58 AM
Unable to link Avid Master Account with iLok account "Failed to access the User ID" jburik1176 Licensing & Accounts 31 09-21-2015 04:12 AM
Avid account Rawer Pro Tools 10 4 03-30-2015 01:45 AM
Why PT 10.3.3 is not in my Avid Account flautista Pro Tools 10 12 01-08-2013 01:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com