Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2013, 05:00 PM
DartagnanSosa87 DartagnanSosa87 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Whittier California
Posts: 3
Default MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP

sorry if there is a thread on this i couldnt find one but im having trouble with pro tools and midi it doenst seem to SETUP midi when i open pro tools, i had pro tools 8.0.5 and i am currently trying the trial for pro tools 10 thinking i could get it to work with pro tools 10 but it doesnt the same thing, excpet after MIDI setup on pro tools 10 it says restoring controllers and initializing controller but midi still doesnt work, i am using a digi 003 rack, w/latest drivers, m-audio keystation 88es with the latest drivers and have even re-installed drivers for m-audio and digi rack and still doesnt work, seems to be only with pro tools because my m-audio keyboard works fine with reason no prob . Any help would be nice been bummed that i cant use my keyboard with pro tools but i could with reason.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2013, 03:00 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,841
Default Re: MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP

Search for a midi driver updater for the 003 as I remember way back, very soon after the 003 was introduced, they had some kind of midi update. In any case, midi on my rig has been fine(but that update was done years ago).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2013, 12:00 PM
DartagnanSosa87 DartagnanSosa87 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Whittier California
Posts: 3
Default Re: MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP

alright cool lill look for it and post the outcome
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2013, 12:02 PM
DartagnanSosa87 DartagnanSosa87 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Whittier California
Posts: 3
Default Re: MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP

it says the download is for windows xp tho, does it matter if im running windows 7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi setup takes forever on splash in win 7 Weebil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-24-2013 01:48 AM
Midi setup takes forever on splash in win 7 Weebil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-24-2013 01:42 AM
my mbox doesnt show up in the SETUP HARDWARE Zdlqdiego Pro Tools 9 1 09-18-2012 08:57 PM
PT 9 setup problem..Where are the MIDI IN options in setup menu?? Blickerding Windows 0 04-06-2011 02:44 PM
"Edit MIDI Setup" Setup Menu Item is Missing! altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-08-2004 12:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com