Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2011, 02:44 PM
Blickerding Blickerding is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New Jersey
Posts: 5
Default PT 9 setup problem..Where are the MIDI IN options in setup menu??

I recently installed PT9 (9.0) on a new built PC. Im using a Tascam DM3200 interface with the firewire card (all latest drivers/firmware for both from Tascam site) In the setup menu in ProTools, under peripherals, midi controllers, I put in "HUI" under type. Under 'MIDI IN', my only option is "none", meaning PT is not seeing any midi ( i guess). Under 'MIDI OUT' I am given several options and under '# OF CHANNELS' i get "8".

Can some one answer why I do not get any options under the 'MIDI IN' and more importantly, HOW do I get the proper channels listed. I checked the Tascam forums and saw what settings work but I don't have the option to chose the MIDI IN. (channels 5 and 6)
I'm hoping this is the last 'fix' to get the sytem up and running with PT9.

Thanks in advance for the help.. BLICKERDING

Win 7 Ultimate 64 bit
AsRock Extreme6 MoBo
Evga GeForce 470 Nvidia graphics
12 Gb 1333 ram
120 SSD for sys/programs
2- 2Tb 7200 rpm Hitachi HDDs
Intel i7 3.2Ghz processor
Tascam DM3200 (the only digital item in the setup)

Last edited by Blickerding; 04-06-2011 at 04:12 PM. Reason: update header
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP DartagnanSosa87 MIDI 3 01-28-2013 12:02 PM
Problem with MIDI-what are the different options in setup? lupodwdm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-20-2011 11:27 PM
midi device not listed in setup/peripheral menu larsendiese 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-07-2008 12:17 AM
"Edit MIDI Setup" Setup Menu Item is Missing! altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-08-2004 12:24 PM
setup menu has no edit midi option? help? samrisio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 09-07-2004 01:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com