Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2005, 10:10 AM
ronstephens ronstephens is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 235
Default 6.9.2 Crashes When Switching Sessions

Whenever I close a session and try open another, PT crashes and I have to relaunch the app. Is anyone else having this problem?
__________________
Ron Stephens
ron@stephensfam.net
Pro Tools 11.3.2 HD, macOS 10.11.6, MacPro3,1 (early 2008, Harpertown) Dual Quad 3G w/24GB RAM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
losing tracks when switching between sessions Tommy Dunbar Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-21-2012 12:13 AM
switching between 44.1k and 96k crashes James Drake Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-29-2010 01:25 PM
switching sessions - delay on playback? dopplah Post - Surround - Video 0 05-20-2009 06:37 AM
6.9.2 Crashes When Switching Sessions ronstephens 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-18-2005 10:14 AM
Switching an internal HD(with sessions on it) from one pc to another.... Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 21 01-04-2003 03:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com