Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-05-2002, 11:43 AM
Michael Knox Michael Knox is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 2
Default Faders don\'t move..

I have a problem.I'm using my board with Pro-Tools and everything else appears to be working on the board but the faders.I see levels but now movement in the faders.Does anyone know what the problem could be?? [img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2002, 01:04 PM
greenwood greenwood is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: UK
Posts: 68
Default Re: Faders don\'t move..

We had a similar problem last week,turned out to be a fuse on the power supply board, the monitor section had also stopped working.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2002, 06:03 PM
jamie jamie is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 106
Default Re: Faders don\'t move..

call digi!
there tech support and customer service are above the norm.
the product manager (stan cotey) has gone beyond what most compays will do and resolved all our isues and i am confident they will do the same for you.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-14-2002, 07:08 AM
tboneatirc tboneatirc is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Greensboro, North Carolina
Posts: 5
Default Re: Faders don\'t move..

Looks like this is becoming a problem with the Control 24. Mine developed the exact same problem this past Wednesday - no faders and no monitor section but everything else appeared fine. Called Digi and they had me a new power supply on Friday morning. After ripping my console out of it's desk and replacing the power supply it worked fine for a few hours then POW! -Friday night the power supply blew again. Looks like I get to spend tomorrow morning ripping the console out again to ship the whole thing back....
__________________
Todd Sutton
True North Productions
Greensboro, NC
Reply With Quote
  #5  
Old 07-14-2002, 07:54 AM
leon777 leon777 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 262
Default Re: Faders don\'t move..

What a total drag! Sorry to hear this.

Maybe you guys shoukd compare serial #'s or ask digi (if they'd tell you) if there was a bad run of components. There's something in there causing this!

Good luck!

Leon
Reply With Quote
  #6  
Old 07-16-2002, 08:13 AM
barkingdog barkingdog is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: birmingham, al. usa
Posts: 31
Default Re: Faders don\'t move..

I had only had my c24 four days. Went to lunch, came back, no audio, no faders. Digi had been on vacation all the previous week so it took almost an hour to get someone to answer the phone. They told me of the blown power supply fuse issue and sent me a replacement c24 overnight. So far so good after one week.

dog out
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Faders won't move Cal D Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-30-2014 07:48 PM
Faders won't move DontLetMeDrown 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-07-2007 11:26 AM
move all faders at once CHEEZGRITS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-16-2005 09:41 PM
002 Faders Don't Move Brand X 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-13-2003 08:01 AM
anyone using an 03D to move faders in PT? noize Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-01-2002 12:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com