Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2018, 03:45 PM
Major B Major B is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Netherlands
Posts: 2
Default Protools freezes when using MIDI

I'm a first user on this forum.
I have a problem using Protools M-Powered 7.3.1 and the M-Audio Projectmix I/O.

Some songs that I've made in the past wil play all fine, but some other doesn't?
When I'm using midi (that's the problem I tink) the cursor does not run and some music is beeing played but not all and eventually protools freezes.
Also when I go to Setup and then to Hardware is freezes and can't do nothing but kill ProTools

does anyone have got the same problems too?
Let me know, Maybe I can fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2018, 03:46 PM
Major B Major B is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Netherlands
Posts: 2
Default Re: Protools freezes when using MIDI

Sorry..
I didn't mention my setup...

PC:
AMD FX9tm)-4100 Quad-Core
3.62 GHz, 3.25 Gb
Windows XP SP2
M-Audio Projectmix I/O (over firewire)
ProTools M-Powered 7.3.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools freezes during start-up (freezes after "Dae loaded").. Please help! andreeaspersson Pro Tools Software (Win) 1 01-01-2013 04:47 PM
Protools 8 freezes kevin001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-13-2011 04:53 AM
Protools 8 LE/ Error 5000 / Protools freezes constantly HELP! G ray 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-12-2011 07:09 PM
MIDI Sport 8X8 (M Audio) freezes Protools LE benjaminwarren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-12-2006 07:46 AM
Protools freezes niposom Digidesign Hardware & Software 2 11-17-2000 10:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com