Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2001, 01:55 AM
TimOz TimOz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Australia
Posts: 204
Default Reverting back to 5.01 from 5.1

I want to go back to 5.01, my G3/266 is a bit sluggish with 5.1, but when I tried I couldnt open sessions that are now saved as 5.1. I trashed the digi folder, pt and dae prefs, and reinstalled 5.01. What am I missing, any suggestions?
Thanks,
Tim. [img]images/icons/shocked.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2001, 08:48 AM
tommydee tommydee is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Washington Heights, New York
Posts: 528
Default Re: Reverting back to 5.01 from 5.1

i never upgraded... and from the sounds of things i'm bloody glad i didn't!

(i reckon you're going to need tech support to answer this one.)

uptown.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-19-2001, 11:03 AM
RobbaDobba RobbaDobba is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: New York, NY, USA
Posts: 272
Default Re: Reverting back to 5.01 from 5.1

My guess would be that you would need to reinstall 5.1, open up the sessions in question, go to SAVE A COPY IN, and save as a PT 5 session. Do this for each session.

Then, you can trash 5.1 again, along with the 5.1 readable sessions, and reinstall 5.0.1 and use the newly saved versions.

If Digi has an easier solve, please inform.
__________________
One good thing about music: when it hits, you feel no pain. --Bob Marley

Main Rig: Mac Pro (4,1) Quad Core 2.66GHz (Nehalem) / 12GB RAM / OS 10.10.5 / Digi 003R Factory / PT 11.3.2 / Waves Diamond Native 9 / Mackie Baby HUI / Crucial MX300 SSD (System), WD Caviar Black (Audio) & Green (Backup) HDDs / Mobile Rig: MacBook Pro 13-inch (8,1) Intel Core i7 2.8GHz / 16GB RAM / OS 10.10.5 / PT 11.3.2 / Waves Diamond Native 9 / Samsung EVO 850 SSD (System), Oyen Digital FW800 HDD (Audio)
Reply With Quote
  #4  
Old 06-19-2001, 02:21 PM
aurelio funk dias aurelio funk dias is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: RiodeJaneiro,Rj,Brazil
Posts: 208
Default Re: Reverting back to 5.01 from 5.1

Digi easier solve will put 5.1.1 on the road
__________________
www.myspace.com/aureliodias
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reverting back to PT 9.06 from 10.2 BondAudio macOS 0 06-26-2012 04:48 AM
Reverting back to 9.0.3 Zenman Windows 8 12-07-2011 07:48 AM
reverting back to pro tools 7.3.1 cebolton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-06-2009 12:07 PM
Problems Reverting Back to 7.1 vseus2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-13-2008 05:16 PM
Reverting back to 7.0? AfterimageMetal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-23-2007 01:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com