Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2000, 08:45 AM
lifeline lifeline is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: Johannesburg,Gauteng, S Africa
Posts: 8
Default Cubase 4.1. Getting Midi and Audio to work?

Is anyone having trouble getting audio and midi to work together? I can do either or but not together. Please help!

------------------
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio MIDI Setup does not work in 8.03! nuancerec 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-06-2010 12:47 PM
Midi in Cubase-Audio in ProTools stretto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-19-2002 12:52 AM
PTF audio & Cubase MIDI? edjog Digidesign Hardware & Software 0 06-04-2001 11:06 AM
Cubase as midi editor and PT LE as audio CFS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-01-2001 12:33 AM
Using Cubase 4.1 with Digi 001 midi&audio? lifeline 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-21-2000 08:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com