Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2008, 10:02 AM
deanguidry deanguidry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lafayette, La.
Posts: 146
Default Intel MOBO and Core 2 Duo Intstalled but have issues

Just installed a new intel MOBO with a 3.0 ghz Core 2 Duo processor into our existing ATX case. After a little tweaking with the BIOS...turns out you have to set the internal hard drive to IDE instead of the other option at which it was set (something like ACHI?)...everything is working fine and heavy plugin session that once choked with the Pentium D we had, are now running effortlessly.

However, we had an issue with sessions wherein the Master channel had several disengaged (not bypassed, but disengaged) mastering plugins...EQ7, Smack, L3-16...that when engaged, froze pro tools is permanent scrub mode. It turns out that in the very same sessions if I simply deleted the disengaged plugins and then re-inserted them, everything worked fine, I think, but I haven't done it enough times to be sure. Anyone else see this happen? I've seen "frozen in scrub mode" topics on this forum so there must be some history on this issue.

System: PT 7.1 with cs updates and Windows Home XP sp2.
__________________
Dean Guidry
Attorney at Law
Lafayette, LA
Collections, Personal Injury, Entertainment Law
myspace.com/studio89rocks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Core i7 2.0GHz Quad-Core Processor or Intel Core i7 2.7GHz Dual-Core Processor? okodub Pro Tools 9 3 09-23-2011 07:33 AM
Skulltrail,Intel D5400XS mobo? Firechild Pro Tools TDM Systems (Win) 2 06-25-2010 08:58 AM
Intel Core Duo issues TimeWorm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-22-2006 04:19 PM
Best mobo for AMD 4000, and Intel P4 3.4 rpatterson38 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-20-2004 08:43 AM
Intel 875 MoBo - Compatibillity? Asymnation 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 06-18-2003 07:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com