Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-28-2007, 08:59 PM
Scorpio253 Scorpio253 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 272
Default No Sound - Internet Explorer

Hi,
I have the mBox Mini and I cant seem to get sound
working on internet explorer for myspace, etc.
I have MMEHelper and it works with Windows Media
but not this. This is important. Please help.
Thanks
__________________
MBox 2 Mini
Pro Tools 7.4 - MPTK
Sony VAIO VGN-NR120E
Windows Vista Home Premium
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2007, 09:19 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: No Sound - Internet Explorer

Add Internet Explorer to the MMEhelper list.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2007, 09:30 PM
Scorpio253 Scorpio253 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 272
Default Re: No Sound - Internet Explorer

I've done that and no luck.
__________________
MBox 2 Mini
Pro Tools 7.4 - MPTK
Sony VAIO VGN-NR120E
Windows Vista Home Premium
Reply With Quote
  #4  
Old 07-29-2007, 12:11 AM
Scorpio253 Scorpio253 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 272
Default Re: No Sound - Internet Explorer

Anyone else?
__________________
MBox 2 Mini
Pro Tools 7.4 - MPTK
Sony VAIO VGN-NR120E
Windows Vista Home Premium
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will PT LE 7.3.1 cs7 work with Internet Explorer 8? Elton Hyland 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-15-2013 07:01 PM
Internet Explorer 8 RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 11 12-31-2009 06:27 PM
AIR and Internet Explorer 8 RussUK Virtual Instruments 8 12-18-2009 03:29 PM
setting up sound on internet explorer SixChurchStreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-26-2007 09:49 AM
way OT: question regarding Internet explorer metaltim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-04-2003 06:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com