Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-23-2013, 09:52 AM
TheJamsh TheJamsh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: plymouth uk
Posts: 106
Default Bug: 'FMP' does not grey-out sends pan knobs when you re-open a session.

This bug has no affect on your audio, but if you set a send to 'Follow-Main-Pan', you'll notice that the Pan fader becomes greyed out (as it should).

However if you re-open the session, the pan faders are not greyed out. You can interact with the send and they will grey out again, but it's just a bit annoying having to double check which sends are FMP and which aren't when opening a session.
__________________
www.anvilaudio.co.uk - PC Users: Buy Skootch, you won't regret it.

PC: Windows 7 64-Bit, ASRock Extreme 4 x79 Mobo, Intel Core i7-3820K @3.6Ghz, Kingston HyperX 16GB Ram, OCZ Vertex 3 64GB SSD, WD Caviar Green 2TB HDD, GeForce 560Ti GPU, SIIG TI Firewire Card, PT Keyboard.
O/B: Focusrite Liquid Saffire 56, Focusrite Liquid Mix 32, Alesis D4 Drum Module, Alesis MIDIVerb4, M-Audio Axiom 49 v2, M-Audio BX8a's, Audix DP7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grey-screen Full crash on loading session - ideas ?? Ru_C Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-29-2011 06:40 AM
PC main unit w/ clicky knobs want smooth knobs Brandonx1 ProControl, Control|24, Command|8 6 10-20-2008 12:34 PM
Digi 003 replacement knobs (003 knobs suck) volta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-27-2007 03:25 PM
Can't open session-generic grey "exec" icon gman007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-25-2005 11:28 AM
Big grey block on screen at begining of PT session...? cherrymusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-26-2001 10:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com