Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-07-2010, 01:03 PM
micline micline is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Yawk
Posts: 183
Default Can I trigger a MOTIF synth from a MOTIF synth?

Let me explain.


I have a motif synth, I want to set it up so I can trigger the sounds via MIDI and have them show up as midi in protools. I don't have another midi key board to trigger the motif, soooo....can I play the motif and have it show up as midi?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2010, 01:40 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,775
Default Re: Can I trigger a MOTIF synth from a MOTIF synth?

Create midi tracks. Motif>midi out to protools>midi in. Protools>midi out to Motif>midi in. And: Create audio tracks. Motif>audio line out to Protools>audio line in.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-07-2010, 04:56 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,866
Default Re: Can I trigger a MOTIF synth from a MOTIF synth?

in other words, YES
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
syncing motif synth to macbook pro/pt xelsior Pro Tools 9 3 11-18-2011 02:38 PM
How do you program Motif synth data as audio? GD2 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 09-21-2007 09:26 PM
Connecting Digi002, Motif, MPC2000XL, EMU Synth Polyph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-14-2003 02:34 PM
Synth Guy or Motif users stut5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-18-2002 06:59 AM
yamaha Motif synth /ws stut5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 18 06-10-2002 06:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com