Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2019, 03:18 PM
Fluxus Fluxus is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Hilversum
Posts: 26
Default Save Workspace settings?

Hi there,

I just made the switch to PTU from 11 and the only thing thats bothering me a bit is that the workspace has this useless, massive block of search options I have to click away everytime I open PT. I tried saving the preset with ctrl+click on the little numbers but it doesn't really seem to do anything.

Anyone, any idea how to save my settings?
Top is how PT defaults everytime I open PT, bottom is how I use the Workspace.
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (67.1 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2020, 10:34 PM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 121
Default Re: Save Workspace settings?

Quote:
Originally Posted by Fluxus View Post
Hi there,

I just made the switch to PTU from 11 and the only thing thats bothering me a bit is that the workspace has this useless, massive block of search options I have to click away everytime I open PT. I tried saving the preset with ctrl+click on the little numbers but it doesn't really seem to do anything.

Anyone, any idea how to save my settings?
Top is how PT defaults everytime I open PT, bottom is how I use the Workspace.
Bump! Any help would be greatly appreciated 🙏🏽
__________________
itun.es/us/Nwwyq
On My Way 2007

itun.es/us/N6dN9
Razzmatazz 2015

itun.es/us/piiN9
Reinando En Las Discotecas 2015

iMac (Retina 5K. 27-Inch, 2020)
Processor 3.6 GHz 10-Core Intel Core i9
3.6 GHz Dual-Intel Core i7
16GB ram
AMD Radeon Pro 5700 8GB
Pro Tools 2020
FL Studio All Plug-Ins Edition
Shure SM7B Mic
AU Apollo Twin X QUAD Audio Interface
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2020, 05:30 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,136
Default Re: Save Workspace settings?

Never used workspace search.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-01-2021, 01:37 PM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,320
Default Re: Save Workspace settings?

"saving the preset with ctrl+click “ Not
Mac:
Try Command (Apple) click Number. This saves.
Just click Number for recall.

--
Also Note that all window position placements can be save / recalled from "Window Configurations".

Update: the above as stated by OP does not save your settings!
This needs addressing agreed.
1-3-21
__________________
(Help us Help You)<<<click here

Last edited by DetroitT; 01-03-2021 at 12:22 PM. Reason: Discovery
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The presets in the workspace window don't save... Arno Peeters Pro Tools 12 4 06-11-2017 09:43 AM
Workspace view presets don't save travistko Post - Surround - Video 10 02-15-2017 07:08 AM
Workspace settings babakdm Pro Tools M-Powered (Win) 2 04-26-2010 05:07 PM
Do workspace presets save folder locations? Sunzate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-04-2009 06:39 PM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 09:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com